Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK NA KLUPU

Senzacija: Hrvatski trener se vratio iz mirovine i preuzeo najbogatiji klub svijeta

Ratko Rudić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
15.06.2018.
u 10:32

Nije poznato koliko će hrvatski trener zarađivati, no nema sumnje da je dobio nemoralnu ponudu kako bi se vratio iz mirovine.

Ratko Rudić vraća se iz mirovine i sjeda na klupu najbogatijeg kluba svijeta - talijanskog Pro Recca.

Tu je vijest potvrdio i talijanski klub.

Rudić će na klupi naslijediti Vladimira Vujasinovića koji je s Pro Reccom ove sezone zaustavljen u finalu Lige prvaka. Bolji je bio Olympiacos s 9:7.

Najtrofejnija talijanska momčad posljednje tri sezone nije uspjela osvojiti europski naslov, pa je jasno kakav je zadatak pred Rudićem.

Nije poznato koliko će hrvatski trener zarađivati, no nema sumnje da je dobio nemoralnu ponudu kako bi se vratio iz mirovine.


 
Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zarkotih
13:08 15.06.2018.

nije Vladimir Vujović, već Vladimir Vujasiinović. e novinari pojma nemate.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
11:23 15.06.2018.

RR-u svaka čast. Ali smeta ova ograničenost u izražavanju. Najbogatiji klub na svijetu sigurno nije Pro reco. Možda od vaterpolskih klubova da, ali to onda treba i naglasiti.

DH
dalibor.hren
05:46 18.07.2018.

"Nije u šoldima sve", ali je puno toga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije