Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legende Zagreba

Šenoa, Matoš i Kerempuh dobili kravate: 'Dinamo je uvijek bio gospodski klub'

Futsal Dinamo
Foto: VL
1/4
18.10.2017.
u 09:29

“Purgeri i Dinamovci oduvijek su bili gospoda, a Dinamo gospodski klub."

Futsal Dinamo, malonogometni klub koji vode sami navijači, nedavno je javnosti, u suradnji s poznatim hrvatskim brendom Croata, predstavio prvu Dinamovu kravatu čiji su dizajn izabrali sami članovi kluba. Povodom Međunarodnog dana kravate koji se obilježava danas, kravatom su “počastili” legende Zagreba, Augusta Šenou, Antuna Gustava Matoša i Petricu Kerempuha.

Naime, na njihove spomenike su zavezali upravo plave kravate s malim “d” i tako obilježili ovaj dan.

“Purgeri i Dinamovci oduvijek su bili gospoda, a Dinamo gospodski klub. Futsal Dinamo se od svojih početaka trudi sačuvati taj gospodski identitet našeg Dinama, simbola Zagreba, te smo u suradnji s poznatim hrvatskim brendom Croata odlučili napraviti prvu Dinamovu kravatu”, kažu u Futsal Dinamu.

Svi zainteresirani kravatu mogu kupiti u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37 po cijeni od 350 kuna, no tijekom današnjeg dana, obzirom na Međunarodni dan Kravate, cijena je prigodno smanjena na 300 kuna.

"Za članove kluba predviđen je popust od 10 posto, a također, naglašavamo da kod našeg partnera Croata svi članovi Futsal Dinama ostvaruju 10% popusta”, dodaju u Futsal Dinamu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije