Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNI USPJEH

Seligman, Ude i Možnik u finalu Svjetskog prvenstva!

Filip Ude
Foto: Davor Javorović/Pixsell
04.10.2014.
u 19:25

- Nadam se da ću do subote ozdraviti. Napravit ću sve što treba samo da se bolje spremnim. Moj san je zlato, ali se neću time opterećivati - rekao je Ude.

Sjajan uspjeh hrvatske muške gimnastike na svjetskom prvenstvu u kineskom Nanjingu. Nakon drugog dana kvalifikacija, tri naša vježbača plasirala su se u finale po spravama. Filip Ude i Robert Seligman nadmetat će se u finalu vježbe na konju s hvataljkama, dok će Marijo Možnik nastupiti u finalu vježbe na preči.

– Iscrpljeni smo totalno. Dva dana smo u dvorani od 8 ujutro do 22 sata. No, vrijedilo je. Od pet vježbača trojica su izborila finale. Još uvijek ne možemo vjerovati. Djeluje nestvarno. Do sada smo imali četiri finala na SP-u, a sada na jednom prvenstvu imamo tri. Cijeli tim je ponosan na njih. Bili su sjajni. A tek su počeli posao ovdje. Imaju velike mogućnosti za ostvarivanje velikog rezultata ovdje. Iako, i ovo sada je iznimno – oduševljen je Vladimir Mađarević, predsjednik Tehničkog odbora sportske gimnastike HGS-a. Filip Ude na kraju kvalifikacija ima četvrtu, a Robert Seligman šestu ocjenu.

– Moj san je zlato. Ne bojim se nikoga. Sve je moguće – rekao je Filip Ude.

>> Seligman i Ude blizu tri finala na SP-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije