Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU GLEDALI

Seksi sportašica objavila provokativnu fotografiju, navijači su oduševljeni

Lindsey Vonn
Foto: DPA/Pixsell
06.02.2019.
u 16:51

Amerikanka Lindsey Vonn na je Instagramu objavila fotografiju hematoma uz poruku "zanima me koje će boje biti sutra", no navijači komentiraju njezinu guzu.

Američka skijašica Lindsey Vonn neugodno je pala tijekom jučerašnjeg superveleslaloma na Svjetskom skijaškom prvenstvu u Švedskoj.

Amerikanka je na Instagramu objavila fotografiju hematoma uz poruku "zanima me koje će boje biti sutra", no navijači komentiraju njezinu guzu.

Inače, 34-godišnja sportašica je najavila da će po završetku ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Areu okončati karijeru zbog brojnih ozljeda koje su joj uništile tijelo.

- Moje se tijelo više ne može u potpunosti oporaviti i stoga nisam u mogućnosti imati posljednju sezonu onakvom kakvu sam sanjala. Moje tijelo vrišti da stanem i vrijeme je da ga poslušam - poručila je Vonn koju mnogi smatraju jednom od najljepših sportašica svijeta.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Neufanrn
07:56 07.02.2019.

I sa ljubicastom bojom fina guza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije