Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prvom planu

Seksi sestra hrvatskog igrača zaludjela Talijane

Ema Brozović
Foto: Instagram
08.10.2017.
u 14:06

Atraktivna sestra hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića oduševljava objavama svojih fotografija

Ema Brozović svakodnevno ima sve više pratitelja na društvenim mrežama. Atraktivna sestra hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića oduševljava objavama svojih fotografija.

Nedavno je o njoj pisao i talijanski Sky nakon što je objavila svoj seksi pogled na San Siro, a od tada broj pratitelja na društvenim mrežama raste.

Ema Brozović
1/13

Zasad ih je na Instagramu više od 13 tisuća, ali s obzirom na atraktivne fotografije broj obožavatelja sigurno će biti sve veći.

Lijepa Ema ponovno je u prvi plan došla nakon što je Interov veznjak zabio dva pogotka. Ema je na svom Instagramu uz fotografiju brata napisala: 'Epic is back'.

 

Epic is back ⚫️🔵⚫️🔵🤔🤔🤔🤔 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by EMA BROZOVIĆ (@brozovic.ema) on

Komentara 9

MA
Majur
14:32 08.10.2017.

Skini se dušo...na ponos oca,majke i brata.

GV
golub Vaso
18:42 08.10.2017.

mora mala uhvatiti nogometaša

GU
General_U
19:56 08.10.2017.

meni je ova brozovićka ok.dobro je ovo nije loše!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije