Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi oduševljeni

Seksi Mirta Šurjak u kratkoj haljini 'zapalila' Sofiju: 'Postrojila bugarsku gardu'

mirta šurjak
Foto: Instagram
1/19
19.07.2017.
u 21:21

"Postrojila bugarsku nacionalnu stražu ispred Predsjedničke palače", napisala je Mirta ispod fotografije.

Atraktivna HRT-ova novinarka Mirta Šurjak otputovala je u Bugarsku gdje će pratiti uzvratnu utakmicu Europske lige između Levskog i Hajduka. Seksi Mirta često objavljuje fotografije na društvenim mrežama pa tako nije propustila ni objaviti jednu iz Sofije. Obučena u kratku haljinicu pozirala je u glavnom gradu Bugarske i oduševila svoje fanove.

"Postrojila bugarsku nacionalnu stražu ispred Predsjedničke palače", napisala je Mirta ispod fotografije.

Inače, Mirta često prati voljeni klub, a postala je i miljenica navijača. Tako je spojila svoje dvije ljubavi - novinarski posao i Hajduk, pa se može reći da gušta. Jednom prilikom objasnila nam je kako je nastala ljubav između nje i navijača Hajduka.

mirta šurjak
1/11

- To je bilo spontano, na utakmici Hajduk – Kalev u 1. pretkolu Europske lige što se igrala u Dugopolju. Radila sam razgovor s Andrijom Balićem, a s tribina se čulo “Mirta, javi se”. Mislila sam da nekom drugom viču, a kad su počeli zvižduci shvatila sam da to mene zovu. Javila sam se, mahnula i tako je to krenulo. Ma, naježim se kad čujem skandiranje bez obzira što nisam igrač. Valjda su navijači prepoznali moju spontanost i to što volim svoj posao. Podrška navijača mi je najveće priznanje do sada. Da se razumijemo, volim Hajduk, ali nisam pristrana i ne sviđa mi se što mi to neki predbacuju. U svom radu sam maksimalno profesionalna, ne smije biti pristranosti i da sam takva sama sebe bih kaznila, rekla je Šurjak u jednom od intervjua za naš sportski tjednik Max!

 

Postrojila bugarsku nacionalnu stražu ispred Predsjedničke palače😂😂

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)

Ključne riječi

Komentara 25

MA
Majur
21:54 19.07.2017.

Nije ju Rosso bez veze nogirao,curica joj živi kod oca,a ona se sa svoji 35g naslikava ćubasta kao kakva seljanka koja nije asfalta vidjela.....u Dinamu je Nives Celzijus bila,koju je doveo netko da se dečki "Oraspolože"...pa je Drpić "zapeo" i ispao tuljan i oženio je....Mirtica je mislila da je Rossu uhvatila za onu stvar kad je zatrudnila,pa izvisila...i da baš nitko od svih tih igrača Hajduka ovih godina ne oženi nju....izgleda da su dečki pametniji neg je Drpić bio:)))

Avatar nula
nula
22:42 19.07.2017.

Mnoge porno glumice izgledaju bolje nego ona, ponasanjem.

BU
Budak
22:14 19.07.2017.

Ona je "oruzar" u Hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije