Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žrtva internetskog nasilja

Seksi golferica odgovorila onima koji je napadaju jer nosi tajice i uske suknjice

Paige Spiranac
Foto: Instagram/Paige Spiranac
1/9
07.02.2018.
u 17:55

Spiranac je prije dvije godine postala profesionalka debitiravši na Dubai Ladies Mastersu, međutim pažnju javnosti je privukla i svojim sjajnim izgledom

Američka golferica hrvatskog podrijetla Paige Spiranac (24) otkrila je kako je bila žrtva internetskog zlostavljanja zbog čega nije imala volje za životom.

Spiranac je prije dvije godine postala profesionalka debitiravši na Dubai Ladies Mastersu, međutim pažnju javnosti je privukla i svojim sjajnim izgledom. Njen izgled odmah ju je promaknuo u internetsku zvijezdu, a njene fotografije kružile su medijima diljem svijeta.

Paige Spiranac
1/24

Paige ima 1,3 milijuna obožavatelja na Instagramu, međutim, ono što je trebao biti njezin veliki osobni uspjeh brzo se pretvorilo u noćnu moru. Postala je žrtva internetskog nasilja, a 'trolovi' su joj slali i prijetnje smrću jer su vjerovali da je seksualizirala golf i prodavala svoje tijelo.

- Cyber huligani su veliki problem i nitko o tome ne govori. To više nije zabavno. Danima sam plakala. Zbog silnih uvreda osjećala sam se bespomoćno. Nisam imala volje za životom - kazala je mlada djevojka u razgovoru za Sport Illustrated.

- Govorili su mi da sam promiskuitetna jer nosim tajice i uske suknjice na terenu, da sam loša osoba, da sam sramota za golf. Prijete mi i govore kako je svijet ljepši bez mene, a napadima su bili izloženi i moji roditelji - dodala je.

Zbog svega se uključila u akciju protiv internetskog zlostavljanja postavši ambasadorica neprofitne organizacije Cyberspace.

- Ljudi iz svih sfera življenja svakodnevno se zlostavljaju, a to nije u redu. Nije važno kako odigram turnir, ali činjenica što sam tu i što vam ovo mogu ispričati možda nekome spasi život. Vrijeme je da počnemo podržavati žrtve umjesto da im kažemo da brišu društvene medije ili zanemarimo mržnju. Vrijeme je da napravimo razliku, pa sam posvetila značajan dio mog vremena da pomognem drugima - dodala je.

Ključne riječi

Komentara 10

LU
Lujo123
18:08 07.02.2018.

Inaće sam miroljubiv, ali ovu malu bi napal, pa kud puklo! A nije taj golf (ili kak se već zove) izgleda tak loš sport!

GU
General_U
19:05 07.02.2018.

lipa i zgodna cura,evo idem jos koji put bacit oko na ove slije. . melem za oči..

Avatar Ozujsko69
Ozujsko69
20:03 07.02.2018.

Prvi put joj nebi ni kune uzeo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije