Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD VELIM PRITISKOM

Šeik zaprijetio treneru jer je zamijenio Messija! Ako to ponovi, slijedi mu otkaz?

ABACA - Ligue 1 - PSG v OL - Lionel Messi And Mauricio Pochettino  - David
Foto: Zabulon Laurent/ABACA/PIXSELL
1/5
20.09.2021.
u 18:10

- London je prekrasan grad, znaš to - napisao je šeik sugerirajući na činjenicu da je Pochettino godinama bio trener londonskog Tottenhama.

Trener Paris Saint Germaina Mauricio Pochettino zamijenio je Lionela Messija u 76. minuti utakmice protiv Lyona (2:1), što Argentincu nije "sjelo", a čini se ni bratu vlasnika kluba Khalidu binu Hamadu bin Khalifi Al-Thaniju.

Odlučio je na Twitteru objaviti skandaloznu prijetnju treneru, kojom mu narušava autoritet te dovodi u pitanje odluku koja se pokazala dobrom jer PSG je pobijedio u konačnici. Messi je izašao kod 1:1...

- London je prekrasan grad, znaš to - napisao je šeik sugerirajući na činjenicu da je Pochettino godinama bio trener londonskog Tottenhama.

Inače, isti taj vlasnikov brat već se "proslavio" prvom objavom da Messi dolazi u PSG, ali i provociranjem čelnika madridskog Reala nakon što je Kylian Mbappe ostao u Parizu.

FRA, Ligue 1, Paris Saint Germain vs Olympique Lyon 19.09.2021, Parc des Princes, Paris, FRA, Ligue 1, Paris Saint Germain vs Olympique Lyon, 6. Runde, im Bild messi lionel // during the France Ligue 1 6th round match between Paris Saint Germain and Olympique Lyon at the Parc des Princes in Paris, France on 2021/09/19. EXPA Pictures © 2021, PhotoCredit: EXPA/ Pressesports/ Alain Mounic *****ATTENTION - for AUT, SLO, CRO, SRB, BIH, MAZ, POL only***** EXPA/ Pressesports/ Alain Mounic
Foto: EXPA/PIXSELL

Na ovaj način trener teško može održati autoritet i to su prepoznali brojni komentatori na Twitteru. Istovremeno, Pochettino se unatoč pritisku odlično nosi sa situacijom.

- Želio sam Messija sačuvati od ozljede i razgovarali smo, nije ljutit na mene niti na suigrače - kazao je trener PSG-a.

Ipak, očito "lak na okidaču", šeik je rekao svoje i moguće da bi ga slični potezi mogli koštati posla. Kao i PSG-a ugleda jer tko bi ozbiljan došao u klub gdje nogometno nestručne osobe čine tako nešto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije