Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijurija!

SEHA liga od klubova traži da prekinu natjecanje tri kola prije kraja!

\'11.03.2012., Varazdin - Utakmica 20. kola SEHA regionalne rukometne lige izmedju RK Croatia Osiguranje Zagreb i RK Metalurg Skopje. Ivano Balic. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL\'
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
22.03.2012.
u 20:21

Iako su klubovima smanjeni troškovi, Borac je odigrao sve utakmice i traži da mu se nadoknade troškovi

Svi klubovi sudionici regionalne rukometne SEHA lige dobili su dopis u kojemu se od njih traži da se izjasne o prekidu natjecanja jer se više ništa na ljestvici ne može promijeniti, a smanjili bi troškove!

\"Organizirat ćemo bolju završnicu, a svi problemi koje smo imali ove godine bit će nam dobra škola za sljedeću sezonu koja će biti puno kvalitetnija\", piše u dopisu poslanom svim klubovima. U ljubuškom Izviđaču planiraju još dogovoriti susret sa Zagrebom, a banjolučki Borac jedini je klub koji je odigrao sva 22 susreta.

– Odigrali smo sve utakmice i tražit ćemo da nam nadoknade troškove! Prvi smo počeli natjecanje u trenucima kad se nije znalo hoće li liga zaživjeti. Očekujemo da nam sponzor to nadoknadi – istaknuo je direktor Boris Đogo.

– Pismo je došlo iz ureda lige i agencije Digitel i Zagreb je prihvatio prijedlog jer je, rezultatski gledano, sve odlučeno. Prihvatili smo i prijedlog da se Final Four ne igra po plasmanu, nego da se ždrijeba, a prekidom sezone osigurat će se novac kojim se može povećati nagradni fond ili osigurati bolje pripreme – kazao je menadžer Zagreba Ante Ančić, kojega smo pitali nije li to neozbiljno.

– U drugim okolnostima bilo bi neozbiljno, ali liga je ionako iz objektivnih razloga kasnila, tek joj je prva godina i iduće sezone bit će puno bolje organizirana.

Ključne riječi

Komentara 7

TR
Travno221
21:00 22.03.2012.

Ovo svakako treba patentirati i ponuditi drugim ligama, NBA, Seri A i svima drugima. Zamislite koliko se tu novca može uštedjeti. Ovime je apsolutno dokazano koliko je SEHA liga jedno ozbiljno natjecanje. A hrvatski rukomet nastavlja i dalje kliziti...

BO
bomba
21:53 22.03.2012.

Čudo. I uvijek ovako nikad da nešto unaprijede samo reda radi organiziraju lige. Isto tako košarkaška liga, prva 4 kluba idu u završnicu ostali su tu samo da popune ligu i nikakva se uzbiđenja ne dešavaju. Zar nije bilo boljee da su organizirali play-off od prvih osam onda bi 10 klubova minimalno konkuriralo za završnicu a mini play-of za ispadanje gdje bi minimalno 6 klubova strijepilo da ne uđe u završnicu za ispadanje pa bi svi bili aktivni do zadnjeg kola ovako odavno znamo učesnike završnice. Bez veze ali izgleda bitno je da se nešto dešava a nije bitno kako.

Avatar mohito
mohito
20:31 22.03.2012.

gdi digitel gurne prste, tu se dogadjaju ovakvi igrokazi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije