Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP Siščani danas u četvrtfinalu ugošćuju Zagreb

Segesta - jedini drugoligaš koji još igra u kupu

c8-ceci-txt.jpg
import
27.02.2008.
u 15:41

Jedini drugoligaš koji je ostao u utrci za kup pokušat će danas, pred svojom publikom, postići što bolji rezultat u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskoga nogometnog kupa. Bogdanova Segesta, koja je dosad već izbacila iz kupa prvoligaše Zadar (1:0) i Rijeku (3:0), suprotstavit će se Ćirinu Zagrebu.

Veliki respekt
Trener Segeste Srećko Bogdan dao je do znanja da respektira momčad Zagreba, ali smatra da u kupu svi mogu pobijediti svakoga. Uostalom, segestaši su to i dokazali.

"Zagreb je ipak prvoligaš. No, moja je želja da u prvoj utakmici u Sisku igramo što bolje i pobijedimo pred našom publikom", kaže Bogdan.

Iako Segesti u prvenstvu ne cvjetaju ruže, kao uostalom ni Zagrebu, sisački nogometaši u kupu su se pokazali kao neugodan suparnik. Bogdan, kojemu je ipak puno više stalo do što boljeg plasmana u drugoligaškom prvenstvu, trenutačno je svu snagu preusmjerio na kup.

"Sad nam je u prvom planu utakmica sa Zagrebom. Poduzet ćemo sve da danas budemo što kvalitetniji i da se na najbolji način suprotstavimo Zagrebu. Imamo priliku i za popravni u Zagrebu u slučaju rezultata koji nam ne bi odgovarao", dodaje Bogdan.

Ćiro već pao
Segesta i Zagreb već su igrali jednom ove sezone. U prijateljskoj humanitarnoj utakmici u Sisku Zagreb je poražen s 1:0, a Segesta je, pogotovo u prvom poluvremenu, bila puno bolja. Bogdan na današnjoj utakmici jedino neće moći računati na ozlijeđenog Leonarda Barnjaka. Utakmica počinje u 14 sati na Gradskom stadionu u Sisku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije