Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izravni crveni

Šefovima se požalio da je bolestan, triput su ga kamere snimile kako uživa na utakmici!

Jordie van der Laan
Foto: instagram.com/jordievdl
07.05.2019.
u 13:37

Redatelj prijenosa pomrsio mu je račune

Jordie van der Laan, 25-godišnji napadač, upravo je završio karijeru u nizozemskome drugoligašu Telstaru nakon što su ga kamere čak triput snimile na prošlotjednoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka između Tottenhama i Ajaxa.

Upao je van der Laan u kadar prvi put, drugi put, treći put... što samo po sebi ne bi bilo sporno da čelnicima kluba nije hladno slagao da ne u može dolaziti na treninge zbog bolesti.

Istina, budući da je od Nove godine do danas skupio samo tridesetak minuta, van der Laan zbog raskida ugovora nije zaplakao, ali možda mu posljednji status na Twitteru baš i nije trebao.

"Zasigurno zaslužujem kartu za uzvratnu utakmicu. Naposljetku, ipak sam sada slobodan", napisao je van der Laan, kojem se opaska možda učinila kao zgodna šala, ali i kojem nakon svega neće biti lako uvjeriti nekog sljedećeg poslodavca da može na njega ozbiljno računati.

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:27 07.05.2019.

A šta da ga bole leđa jer nije u početnoj jedanaestorici ?

MA
marthalosey
15:09 07.05.2019.

Ovo je najbolji posao koji Google sada placa. Dobio sam Prvi mjesec od 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Poceo sam prije cetiri mjeseca i odmah sam odnio kuci najmanje 7645 eura na 9264 eura tjedno. ......>>>> www.webjob99.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije