Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEGATIVNI REKORDI

Šefovi Bayerna u svlačionici: Ovo je neprihvatljivo! Oglasio se i Niko

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/7
24.11.2018.
u 20:16

- Nisam nimalo sretan. Napravili smo puno grešaka u obrani, a tako se ne može igrati u Bundesligi - rekao je Kovač.

Bayern je još jednom razočarao navijače na Allianz Areni. U 12. kolu Bundeslige odigrali su 3:3 protiv Fortune iz Düsseldorfa, iako su do 78. minute vodili 2:1.

- Nisam nimalo sretan. Napravili smo puno grešaka u obrani, a tako se ne može igrati u Bundesligi. To su individualne greške koje nijedan trener na svijetu ne može spriječiti. Možete samo zamisliti kako se osjećam iznutra - rekao je trener Bayerna Niko Kovač.

Bila je ovo četvrta uzastopna utakmica u Bundesligi u kojoj Bavarci nisu slavili na Allianz Areni. Niz kakav ne pamte od 1994. godine. Također, njemačkom veliku ovo je osma uzastopna utakmica u kojoj su primili gol, a najgori im je to niz od 2000.

Nakon utakmice čelnici kluba spustili su se u svlačionicu, a tvrde da Kovač nije izgubio njihovo povjerenje.

- Danas je jako težak dan za sve nas. Imat ćemo razgovore unutar kluba. Protiv Benfice Kovač će voditi momčad, ali ćemo napraviti analizu svega. Igrači se moraju zapitati, nemaju ni trunke inspiracije - rekao je predsjednik Uli Hoeness pa dodao:

- Kovač sada nije tema razgovora, ali ono što se dogodilo danas je neprihvatljivo.

Bivši hrvatski izbornik tako se okreće pripremama za Benficu i utakmicu Lige prvaka koja ih u Münchenu čeka u utorak.

Niko Kovač
1/7
Ključne riječi

Komentara 31

MV
Mijat vrdoljak
20:42 24.11.2018.

Prvo: Bayern je u 78. minuti vodio 3:1 Drugo: sa Benfikom igra u utorak

DU
Deleted user
20:45 24.11.2018.

niko..slusaj me.. postavi drugu momcad i na kraju pokazi tim dezerterima..kako i hrvati drugi na svitu znaju za zajebanciju i humor.

JA
JanezIQ45
20:32 24.11.2018.

Gledao sam utakmicu i mogu konstatirati da je Kovac tu najmanje kriv!Obrana je jednostavno katastrofalna ..tu se nezna tko pije a tko placa...u napadu se mogu realizirati zicere(Lewandlwski u zadnjoj utakmisi zs Poljsku nije pogodio prazan gol sa DVA metra....a uz sve to u sredini nemaju jednostavno nekoga da upravlja igrom!Ukratko ....s ovim kadrom i Bog nebi postigao bolji rezultat!Pojedinci kod Bayerna su vec presli zenit a pojedini su evidentno limitirani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije