Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Sedam koševa Šarića u pobjedi Phoenixa, osam koševa Zubca za pobjedu Clippersa

Dario Šarić
Gary A. Vasquez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.05.2021.
u 10:02

Dario Šarić je odigrao 12 minuta za Phoenix i u tom je vremenu uz šut iz igre 2/3, za trice 2/2 upisao sedam koševa i pet skokova.

Phoenix Suns Darija Šarića su sinoć sa 134-118 nakon produžetaka svladali Cleveland Cavalierse, a on je u pobjedi svoje momčadi sudjelovao sa sedam koševa, dok je Ivica Zubac pobjedi svojih LA Clippersa nad Torinto Raptorsima pridonio s osam koševa.

Phoenix je do pobjede na gostovanju vodio Devin Booker sa 31 pogotkom, a Chris Paul je ubacio 23 koša uz 16 asistencija. 
Dario Šarić je odigrao 12 minuta za Phoenix i u tom je vremenu uz šut iz igre 2/3, za trice 2/2 upisao sedam koševa i pet skokova.

Phoenix se zahvaljujući ovoj petoj pobjedi u nizu popeo na prvo mjeto na Zapadu ispred Utah Jazza.

Rookie Isaac Okoro je bio najbolji pojedinac Cavaliersa sa 32 koša, dok je Collin Sexton upisao 29 ubačaja, sedam skokova i sedam asistencija.

Phoenix je otvorio produžetak serijom 15-0 , a osam koševa od toga je ubacio Mikal Bridges koji je utakmicu završio sa 22 poena, pet skokova i četiri asistencije.

LA Clippers su na svom parketu sa 105-100 nadigrali Toronto Raptorse, a Ivica Zubac je u 30:27 minuta na terenu ubacio osam koševa (šut iz igre 4/6) pridodavši tome osam skokova, tri asistencije i dva bloka. Paul George je za pobjedu Clippersa zabio 22 koša uz devet skokova, kao i Marcus Morris Sr.

Los Angeles nadoknadio zaostatak od šest koševa u zadnjih šest minuta. 

Raptorse je predvodio Fred VanVleet sa 27 koševa i 13 asistencija.

Tim Hardaway Jr. je izjednačio rekord franšize zabivši deset trica u ukupnom učinku od 36 koševa koliko je ugradio u pobjedu Dallas Mavericksa od 127-113 nad Miami Heatom. 

Luka Dončić je ubacio 23 koša uz 12 skokova i osam asistencija za sedmu pobjedu Mavericksa u zadnjih devet utakmica. Jalen Brunson je dodao 19 koševa, a Jason Richardson 17 za Dallas.

Kod Miamija najboli su bili Goran Dragić i Duncan Robinson sa 19 koševa svaki.

Charlotte Hornets su na gostovanju sa 102-99 pobijedili Detroit Pistonse, a najzaslužniji za to je bio LaMelo Ball sa 23 ubačaja. 

Terry Rozier je ubacio 18 koševa, a Caleb Martin 17 za Charlotte koji su povećali prednost na utakmicu i pol ispred Indiana Pacersa u borbi za osmo mjesto u Istočnoj konferenciji.

Hamidou Diallo je zabio 35 koševa, najviše u karijeri, a Sekou Doumbouya je dodao 20 koševa za Detroit kojem je ovo četvrti poraz zaredom.

Milwaukee Bucks su osigurali nastup u doigravanju nakon što su sinoć sa 124-118 bili bolji od Brooklyn Netsa, a najbolji strijelac bio je Giannis Antetokounmpo koji je utakmicu završio sa 36 koševa i 12 skokova. To je druga pobjeda Milwaukeeja nad Brooklynom u isto toliko utakmica. Bucks su se sada, sa 41 pobjedom i 24 poraza, popeli na treće mjesto u Istočnoj konferenciji, ispred Brooklyna (42-23). 

Netsima nije pomoglo ni 38 koševa Kyriea Irvinga kojeg je sa 32 ubačaja pratio Kevin Durant. 

New Orleans Pelicans su kod kuće sa 108-103 svladali Golden State Warriorse, a Lonzo Ball je u pobjedi sudjelovao sa 33 koša, dok je Zion Williamson upisao double-double 23 poena i 12 skokova.

Stephen Curry je predvodio Warriorse sa 37 ubačaja i devet skokova.

U zadnjoj utakmici igranoj sinoć Sacramento Kings su u gostims sa 103-99 pobijedili Oklahoma City Thunder.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije