Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspucani dvojac

Sedam golova Duvnjaka, četiri Vorija

Domagoj Duvnjak
Jurica Galoić
11.11.2009.
u 21:47

Rukometaši HSV-a su u 10. kolu njemačke Bundeslige u svojoj Color-Line Areni svladali Magdeburg sa 35:27, a predvodio ih je Domagoj Duvnjak.

Hrvatski reprezentativac je bio najbolji strijelac hamburške momčadi sa sedam pogodaka. Po pet su postigli Schröder, Flohr i Lindberg, dok je jedan manje upisao drugi hrvatski rukometaš u domaćem sastavu, Igor Vori.

U poraženom je sastavu najefikasniji, sa šest golova, bio Jurecki.

Melsungen je kod kuće poražen od Lemga (28:31), a Dalibor Anušić se nije uspisao u strijelce kod poražene momčadi čija je vrata čuvao Mario Kelentrić.

Rukometna Bundesliga, 10. kolo:

HSV – Magdeburg 35:27

Melsungen – Lemgo 28:31

Balingen – Göppingen (kasnije)

Redoslijed: 1. Kiel 19, 2. HSV 16 (-1), 3. Lemgo 15, 4. Göppingen 14 (-1), ...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije