Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga je završena

Sébastien Grosjean novi izbornik francuske Davis kup reprezentacije

Sebastien Grosjean
Foto: DPA/Pixsell
17.12.2018.
u 15:50

Treći mandat Yannicka Noaha završio je krajem studenog nakon poraza od Hrvatske u finalu zadnjeg izdanja Davis kupa

Nekada četvrti tenisač svijeta Sébastien Grosjean imenovan je u ponedjeljak novim izbornikom francuske Davis kup reprezentacije, objavio je Francuski teniski savez (FFT).

Grosjean je na toj poziciji naslijedio Amélie Mauresmo, nekoć čuvenu tenisačicu koja je trebala preuzeti vođenje reprezentacije nakon ostavke Yannicka Noaha.

Međutim, 39-godišnja Mauresmo je odustala od vođenja muške teniske reprezentacije 6. studenog i preuzela brigu o vođenju Lucasa Pouillea.

Odluku je objasnila riječima da "to nije bilo to što je na što je pristala". Naime u trenutku kada je imenovana izbornicom, Međunarodna teniska federacija (ITF) još nije izglasala promjenu formata tog natjecanja.

Treći mandat Yannicka Noaha završio je krajem studenog nakon poraza od Hrvatske u finalu zadnjeg izdanja Davis kupa. Grosjean će također voditi francusku tenisku reprezentaciju na sljedećim olimpijskim igrama u Tokiju 2020. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije