Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1
Povratak na članak

Sebastian Vettel ljutit na Ferrari: 'Vratite j****e V12 motore!'

– Ove pogonske jedinice vrlo su kompleksne i fascinantne, ali ja imam svoje stajalište. Mislim da to nije dobra stvar ni za utrke ni za ljude koji nas gledaju. Kada sam to prokomentirao, bio sam ogorčen – istaknuo je njemački pilot

Komentari 3

EH
enigmus-hr
09:21 03.10.2019.

Ima pravo, formula služi proizvođačima kao odličan test izdržljivosti novih tehnologija. Današnji motori koji se ugrađuju u automobile ne mogu trajati kao starija tehnologija, danas izvlače preko 100 konja iz jednolitrenog trocilindraša, pa koliko takav motor može trajati? U ime takozvane ekologije a zapravo samo da se više troši na popravke i da se auto mijenja svakih 7-8 godina

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:16 03.10.2019.

Bolje bi bilo da brine o tome kako što manje naštetiti momčadskom kolegi !

VL
Avatar yesex
yesex
08:41 03.10.2019.

Pozivam vas u privatni hrvatski seks klub - http://lady4.fun Ovo je najbolje mjesto za pronalaženje seksualnog partnera! Čekam vas tamo :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.