Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A zabio dva gola...

Sculli završio u bolnici zbog alergije na – travnjak

giuseppe sculli
AFP/Pixsell
07.03.2011.
u 13:40

Trener Lazija Eduardo Reja u nedjelju se u utakmici talijanske lige između Lazija i Palerma (2:0) suočio s možda najčudnijom izmjenom u dugogodišnjoj karijeri.

Bivši strateg Hajduka morao je, naime, iz igre izvući dvostrukog strijelca Giuseppea Scullija jer je napadač dobio alergijsku reakciju na – travnjak.
- Prije kraja prvog poluvremena Giuseppe je bio crven kao paprika. Liječnici su ga pokušali osposobiti u stanci, dali su mu antihistamik i činilo se kao da može nastaviti. No, u 52. minuti morao sam ga zamijeniti - otkrio je Reja.
Nesretni Sculli odmah je prebačen u rimsku bolnicu Gemelli.
Prve pretrage pokazuju da je alergijsku reakciju kod Scullija vjerojatno potakla zelena boja za travnjak, kojom se prekrivaju mjesta gdje se trava osušila. Ipak, kako bi se uvjerili da je to uzrok problema napadača Lazija, liječnici će provesti dodatne pretrage jer sumnjaju da ga je možda ubo nekakav insekt.
Ono najvažnije je da je Sculli ipak dobro.
- Uskoro će proljeće, travnjak će se oporaviti i srećom nećemo morati više koristiti tu nesretnu boju - zaključio je trener Lazija Reja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije