Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA TRAGEDIJA

Scottie Pippen se oprostio od preminulog sina: Posvetio mu je predivnu poruku

Instagram
19.04.2021.
u 21:09

Antron je jedno od njegove osmero djece, ali jedino koje je imao s Karen McCollum.

Legendarni košarkaš Scottie Pippen ostao je bez najstarijeg 33-godišnjeg sina Antrona, objavio je u priopćenju za javnost.

- Srce mi je slomljeno što s vama moram podijeliti da sam se oprostio od svog prvorođenca Antrona. Nas dvojica dijelili smo istu ljubav prema košarci i nebrojeno smo puta imali duge rasprave o igri - napisao je Pippen na Instagramu i dodao:

- Imao kroničnu astmu i da nije bilo tog problema, vjerujem da bi ušao u NBA. Nikad nije dao da ga to omete, uvijek je bio pozitivac i naporno radio, ponosan sam na to kakav je čovjek postao. Prerano nas je napustilo dobro srce i prekrasna duša. Volim te, sine, odmaraj sve dok se ponovno ne susretnemo.

 

 

 

Antron je jedno od njegove osmero djece, ali jedino koje je imao s Karen McCollum.

Kroz život se Pippen susretao sa sličnim tragedijama. Bio je najmlađi od dvanaestero djece, a s patnjama se nosi konstantno. Naime, otac mu je završio u kolicima s limitiranim sposobnostima nakon moždanog udara dok je Scottie bio srednjoškolac, a malo zatim u nesreći je ostao nepokretan i njegov brat Ronnie.

Težim putem ušao je u NBA i postao jedan od najboljih svih vremena, bez obzira što je zbog "rupe u ugovoru" bio financijski iznimno podcijenjen.

Brinuo je za obitelj i jako držao do nje kroz cijelu karijeru, ali i nakon, zbog čega ovakav gubitak dodatno boli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije