Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za legendu formule 1

Schumi uskoro slavi 50. rođendan, a Ferrari spremio iznenađenje za fanove

Michael Schumacher
Foto: DPA/Pixsell
1/5
18.12.2018.
u 23:54

'Izložba je zamišljena kao proslava i znak zahvalnosti najboljem vozaču u povijesti Ferrarija'

Ferrarijev muzej će otvoriti izložbu u čast legendarnog vozača formule 1 Nijemca Michaela Schumachera koji će 3. siječnja napuniti 50 godina.

Izložba "Michael 50" u Ferrarijevom muzeju u Maranellu održat će se u suradnji s Keep Fighting Foundationom pokrenutom prije dvije godine od strane obitelji Schumacher.

Michael Schumacher
1/12

'Izložba je zamišljena kao proslava i znak zahvalnosti najboljem vozaču u povijesti Ferrarija', poručili su iz talijanske kompanije dodavši:

'Izložba će omogućiti javnosti da otkrije doprinos koji je Schumacher učinio razvoju automobila kao vozač, a kasnije kao konzultant'.

Schumacher je sedam puta bio svjetski prvak u formuli 1, a pet naslova je osvojio u bolidu Ferrarija.

Legendarni vozač je prije pet godina pretrpio ozbiljne ozljede glave u nesreći na skijaju. Od siline udarca bio je dugo u komi, a ni sada se ne zna točno stanje niti razina oporavka automobilskog asa jer njegova supruga Corinna inzistira na tajnosti oko njegovog zdravstvenog stanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije