Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRCI TVRDE:

Dinamovo 'pojačanje' Schildenfeld odlazi, a nije igrao ni sekunde

Gordon Schildenfeld
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
09.01.2016.
u 09:23

Iskusnog braniča na šestomjesečnu posudbu želi dovesti bivši klub Panathinaikos jer im treba brza i provjerena zamjena za Sergija Sancheza koji se ozlijedio na tri mjeseca

Gordon Schildenfeld je u Dinamo prošlog ljeta doveden kao pojačanje, rješenja za sve probleme Modrih u obrani, ali ozljede u učinile svoje i nije još odigrao niti sekunde. A sad se spominje njegov odlazak!

Iskusnog braniča na šestomjesečnu posudbu želi dovesti bivši klub Panathinaikos jer im treba brza i provjerena zamjena za Sergija Sancheza koji se ozlijedio na tri mjeseca, piše SDNA.

Da sve to ima smisla i pokrića govori i podatak da je Schildenfeld bio u Grčkoj gdje je gledao utakmicu Panathinaikosa protiv Panaitolikosa (4:2). Inače, dva pogotka na toj utakmici zabio je Mladen Petrić, a za drugi mu je asistirao Danijel Pranjić.

>> Gordon Schildenfeld se ne vraća barem do kraja godine, a možda i duže

Komentara 6

BR
braveheart11
15:12 09.01.2016.

opet ce pasti pinka ...... dok se drugi bore da prodaju svoje najbolje igrace,Dinamo prodaje i daje na posudbu igrace koji nisu niti stasali ili su bili dosta dugo van terena..... eto komentirajuci sa jednim talijanom,koji se bas interesirao za Dinamo....pricao sam mu kako i nije sve tu tako bajkovito.... rekao je da smo mi voda naspram svih dogadjanja kod njih....

MA
magnum2013
09:47 11.01.2016.

Napisao sam kometar na ovaj "članak" "novinara" VL i moj komentar je udaljen sa ovih stranica. Još jedan pookušaj da se i administrativno pogoduje piskaralima koje vode sustavnu borbu protiv Dinama. Nepisao sam da je neprofesionalno i nekulturno nazivati Gordana "pojačanjem" kad znamo zašto nije igrao. Napisao sam i da je Gordan bolji nogometaš nego Vanja "novinar". Bitno je da se ne brišu komentari raznih Bekrija, Listova,Kvatrića, Kulta grada......i mnogih drugih jer isti podržavaju njihovo ponižavajuće piskaranje. Napisao sam i da je to jadno i bijedno. Zar je to trebalo ukloniti sa stranica? Jadno i bijedno!!!!!!!!!!!!

Avatar oliver 7
oliver 7
16:57 09.01.2016.

Mamicevi supci brisu komentare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije