Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak poraz

Schildenfeld: Nije ugodno, ali Dinamo nije u krizi

Rijeka - Dinamo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/15
19.09.2016.
u 09:22

- Naravno da nam je žao zbog poraza na Rujevici. Mi kao ekipa znamo kako je to danas izgledalo, ali znamo i što je Dinamo i kako treba izgledati.

Nogometaši Dinama sinoć su poraženi i treću utakmicu zaredom, drugu u prvenstvu. Rijeka je u derbiju slavila 5:2 i učvrstila prvo mjesto, a modri su pali na treće mjesto pa nakon susreta ostao i bez trenera. Naime, Cico Kranjčar podnio je ostavku.

- Rijeka je bila bolja večeras i čestitam im. Oni rastu i vidi se njihov napredak. Naravno da nam je žao zbog poraza na Rujevici. Mi kao ekipa znamo kako je to danas izgledalo, ali znamo i što je Dinamo i kako treba izgledati. Trebamo se vratiti, utakmice ne čekaju da se vratimo nego trebamo što prije ići dalje. Mislim da nije kriza izgubiti dvije utakmice u prvenstvu. To je dio nogometa, nije ugodno, ali trebamo gledati naprijed, rekao je Gordon Schildenfeld.

Kapetan Domagoj Antolić bio je razočaran.

- Rijeka je zaslužila pobjedu, moramo to priznati, bili su bolja momčad. Ovo nas mora ojačati i trebamo se okrenuti nadolazećim utakmicama. Mislim da smo imali jako dobre rezultate od početka sezone, ali očigledno smo pali u formi. Uz to, svaki trener ima svoju viziju, na nama je da odgovorimo na to na terenu. Žao nam je zbog ovog poraza, rekao je Antolić.

Komentara 3

Avatar mlijeko
mlijeko
12:11 19.09.2016.

Obrana prodala trenera , ali i Dinamo i svoj ugled.. Već viđen scenarij u Dinamu kada se mijenja trener jer ne "sluša" Mamića tko da igra. Predvodnici puča Benković i Sigali, a slijede ih Stojanović, Pivarić i Šifo. To sam napisao prije 2 tjedna..nisu zaboravili igrati već su stajali ili dodavali lopte igračima Rijeke... koordinator cijele akcije je Marijan Vlak..žalosno

DU
Deleted user
00:05 20.09.2016.

lumen

TW
TWITOIST
11:09 19.09.2016.

Ovaj ''DINAMO'' niti je imao snage ,niti brzine ,niti [pojedini] znanja.Ovako kako igra ''DINAMO'' to je prevazidjeno,ovako se igralo prije 60 godina.Suprotno ovom svemu je igra ''RIJEKE'' i trenera Keka vidi se red ,rad i disciplina,sto je na Balkanu nepoznata kategorija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije