Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV DETALJ

Scena o kojoj se govori: Pogledajte što je naša rukometašica napravila srpskoj

Hrvatska
Printscreen RTS
09.12.2020.
u 07:34

U drugoj utakmici skupine Nizozemska je pobijedila Mađarsku s 28:24. Tim je rezultatom Srbija ispala s Eura, dok Hrvatska prenosi četiri boda u idući krug.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija sinoć je na Euru u Danskoj upisala treću pobjedu u isto toliko utakmica. Naše su rukometašice u uzbudljivoj utakmici svladale Srbiju s 25:24 i osvojile prvo mjesto u skupini.

A zanimljiva situacija dogodila se u 19. minuti utakmice. Srbijanska rukometašica Slađana Pop-Lazić nakon jednog od duela ostala je bez zraka, no naša rukometašica Dora Krsnik odmah joj je skočila u pomoć tako da nije bilo potrebe da ulazi liječnički tim.

Podignula joj je ruke i tako joj pomogla da dođe do zraka. Slađana Pop-Lazić ubrzo se opravila i uslijedio je sportski pozdrav. O ovome detalju pohvalno pišu mediji u Srbiji.

Inače, u drugoj utakmici skupine Nizozemska je pobijedila Mađarsku s 28:24. Tim je rezultatom Srbija ispala s Eura, dok Hrvatska prenosi četiri boda u idući krug.

Komentara 39

NT
No_trouble
07:56 09.12.2020.

Naša rukometašica nema ime ili se zove Naša?

DU
Deleted user
07:47 09.12.2020.

O ovome detalju pohvalno pišu mediji u Srbiji. A kako su po vama trebali pisati mediji u Srbiji? Ako ne znate što pisti o ovoj našoj reprezentaciji niste trebali ni to.

Avatar Observer
Observer
08:12 09.12.2020.

Da je u ovom slucaju bila neka druga nacionalnost, sigurno to ne bi ni spominjali, ali VL ima srpski kompleks.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije