Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pep Guardiola ambasador

Saznajte koje su najveće svjetske sportske priče

Sportske priče
Foto: Promo
1/13
08.12.2020.
u 22:17

Ambasador je Pep Guardiola koji će svojim pozitivnim primjerom sigurno pomoći promoviranju ovog hrvatskog projekta sa svjetskim potencijalom.

Jedinstveni projekt „365 sportskih priča“ koji predstavlja prvi put na jednom mjestu najveće svjetske sportske priče među kojima su i priče mnogih hrvatskih sportskih legendi.

Autor je Bruno Kovačević koji je 10 godina prikupljao anegdote i skrivene detalje o sportskim zvijezdama, obilazio borilišta diljem svijeta i svjedočio njihovim povijesnim uspjesima. Sve što je doživio i otkrio ispisao je na preko 800 stranica u kolekciji od 4 knjige: proljeće, ljeto, jesen i zima.

Ambasador je Pep Guardiola koji će svojim pozitivnim primjerom sigurno pomoći promoviranju ovog hrvatskog projekta sa svjetskim potencijalom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije