Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvatile ih kamere

Savez suspendirao dvojicu nogometaša zbog psovanja Boga

Matteo Scozzarella
Foto: Press Association/Pixsell
29.10.2019.
u 21:05

Talijanski nogometni savez bogohuljenje smatra ozbiljnim prekršajem, te zbog toga kažnjava igrače još od 2010. godine.

Francesco Magnanelli (Sassuolo) i Matteo Scozzarella (Parma) kažnjeni su jednom utakmicom neigranja jer su uhvaćeni kako psuju Boga.

Obojicu su pri bogohuljenju zabilježile kamere, pa Disciplinska komisija Talijanskog nogometnog saveza nije imala nikakvih problema prilikom donošenja kazni.

Scozzarella je po Bogu raspalio tijekom 2:2 remija protiv Intera, dok ga je Magnanelli neprimjereno spomenuo tijekom gostovanja kod Verone. 

Talijanski nogometni savez bogohuljenje smatra ozbiljnim prekršajem, te zbog toga kažnjava igrače još od 2010. godine.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
21:57 29.10.2019.

Ja kad se lupim po prstu psujem titu i partiju srp i cekic i nakovanj i marxa i engelsa i cara haileselasia sebiju a kolindu opsujem i kad nisam ljut

ĆI
ćiro
21:50 29.10.2019.

Bravo za Talijane !!!

DU
Deleted user
22:25 29.10.2019.

Kod nas, kad bi bilo po lijevosmrdećim konservama,dobio nagradu onaj tko Boga javno opsuje. Neki novinski članci već i jesu na tragu toga. Kao da je samo pitanje vremena kada će "oporba" u pomanjkanju fraza posegnuti za takom niskošću u Saboru. Kad se pogleda kakvi ideološki i intelektualni lampaši sjede u "oporbi" mene to ne bi iznenadilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije