Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Šarićevih 13 koševa u pobjedi Phoenixa

Dario Šarić
Foto: Jesse Johnson/REUTERS/PIXSELL
13.10.2019.
u 10:40

Hezonja je u dresu Portlanda zabio šest koševa (šut iz igre 3/7, trice 0/3) te upisao šest skokova i pet asistencija

Hrvatski košarkaš Dario Šarić zabio je sinoć u predsezonskoj utakmici 13 koševa u pobjedi svoje nove momčadi Phoenix Sunsa nad Portland Trail Blazersima, dok je Mario Hezonja u porazu svoje momčadi ubacio šest koševa 

Phoenix je bio bolji od Portlanda sa 134-118, a Šarić je odigrao 23 minute i upisao 13 koševa uz šut 5/8 iz igre (trice 3/3) dodavši tome osam skokova, dvije asistencije i dvije ukradene lopte. Hezonja je u dresu Portlanda zabio šest koševa (šut iz igre 3/7, trice 0/3) te upisao šest skokova i pet asistencija.

Nova NBA sezona počinje 22. listopada.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije