Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Šarić zabio 17 u porazu Phoenixa od Portlanda

Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
17.12.2019.
u 10:47

Šarić je za domaću momčad odigrao solidnih 31 minutu i pritom je upisao 17 koševa (šut iz igre 6/10, trice 1/5) te sedam skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

U sinoćnjem dvoboju Phoenix Sunsa Darija Šarića i Portland Trail Blazersa Marija Hezonje bolji je bio gostujući Portland sa 111-110, a pobjedu mu je donio Damian Lillard tricom 26 sekundi prije kraja.

Šarić je za domaću momčad odigrao solidnih 31 minutu i pritom je upisao 17 koševa (šut iz igre 6/10, trice 1/5) te sedam skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Mario Hezonja je za Portland odigrao pet minuta i upisao dva koša i to s linije slobodnih bacanja te jedan skok. 

Lillard je pobjedničku tricu pridodao učinku od 27 koševa, dok je najbolji pojedinac Portlanda, koji je nadoknadio zaostatak od 16 koševa, bio CJ McCollum sa 30 ubačaja. Carmelo Anthony je dodao 23 koša, osam skokova i tri bloka.

Kelly Oubre Jr. je predvodio Phoenix sa 24 poena, a Ricky Rubio je stigao do šestog triple-doublea u karijeri sa 10 ubačaja, 11 skokova i 14 asistencija.

Dallas Mavericks su i bez Luke Domnčiča uspjeli prekinuti pobjednički niz Milwaukee Bucksa koje su na njihovom terenu svladali sa 120-116. 

Bucksima nije pomogao ni Giannis Antetokounmpo koji je utakmicu završio sa 48 koševa i 14 skokova. Najbolji u redovima Dallasa bili su Kristaps Porzingis i Seth Curry sa po 26 koševa svaki, dok je Porzingis dodao i 12 skokova.  Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee.

Houston Rockets su sa 109-107 nadigrali San Antonio Spurse, a Russell Westbrook je zabio 25 od svojih 31 koš u prvom poluvremenu, dok je James Harden dodao 28 koševa. 

Houston je zaostajao 25 koševa u drugoj četvrtini i 19 koševa na poluvremenu, ali je u drugom poluvremenu stigao Spurse koje je predvodio LaMarcus Aldridge sa 19 poena i 13 skokova. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

Toronto Raptors su s uvjerljivih 133-113 svladali kod kuće Cleveland Cavalierse, a do pobjede ih je vodio Pascal Siakam sa 33 ubačaja. Norman Powell je dodao 26 koševa za Raptorse kojima je ovo druga pobjeda u nizu.

Najbolji pojedinac Cavaliersa bio je Collin Sexton sa 25 koševa, a Ante Žižić nije ulazio u igru. 

U preostalim utakmicama koje su sinoć igrane Oklahoma City Thunder su kod kuće sa 109-106 bili bolji od Chicago Bullsa, Washington Wizards su u gostima sa 133-119 svladali Detroit Pistons 119, a Memphis Grizzlies su na svom terenu sa 118-111 pobijedili Miami Heat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije