Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI RUKOMETAŠ

Saračevićev sin otkrio kako je doznao za očevu smrt: Još uvijek ne vjerujem

Zagreb: Sprovod rukometnog trenera Zlatka Saračevića na groblju Mirogoj
Davorin Visnjic/PIXSELL
26.02.2021.
u 08:29

– Redovito smo šetali psa i često bi nas netko zaustavio da razgovara s tatom. I razgovarali su kao da se poznaju 20 godina. A kad bismo se razišli i ja bih ga pitao tko je to bio, tata često nije imao pojma! Uvijek sam se smijao tome – prisjeća se Noel Saračević.

Noel Saračević, sin nedavno preminulog hrvatskog rukometaša i trenera Zlatka Saračevića (59), prenio je mađarskom Blikku svoje poteškoće, reakcije i sjećanja tijekom proteklog tjedna, vjerojatno najtežeg u njegovu životu.

Mladi 15-godišnji rukometaš za smrt svojeg oca doznao je putem interneta.

– Dobio sam nekoliko poruka sućuti, a nisam imao pojma što se događa. Kako mi je većina poruka stizala iz Hrvatske, otišao sam na internet provjeriti. I tek sam tada doznao da mi je otac umro od srčanog udara. Detalji su bili šokantni, došlo je tako neočekivano, pa i sad ne mogu vjerovati – iskreno će i shrvano rukometaš koji nastupa za Veszprem KKFT.

– On je živio u Hrvatskoj, a ja u Mađarskoj, ali prije korone svake školske praznike provodio sam s njim. Kad je krenulo zatvaranje i donijele su se epidemiološke mjere, neko se vrijeme nismo mogli vidjeti, ali razgovarali smo telefonski svaka dva do tri dana – rekao je Noel.

– Uvijek sam ga gledao samo kao oca, a ne kao igrača ili trenera. Nisam imao pojma koliko su ga voljeli i poštovali u Mađarskoj. Težim tome da postanem sjajan čovjek kao što je bio moj tata.

– Redovito smo šetali psa i često bi nas netko zaustavio da porazgovara s tatom. I razgovarali su kao da se poznaju 20 godina. A kad bismo se razišli i ja bih ga pitao tko je to bio, tata često nije imao pojma! Uvijek sam se smijao tome – prisjeća se Noel Saračević.

Komentara 8

NA
navijala
09:47 26.02.2021.

Nacionalna sramota ;Saračević ostao u sjeni Balaševića...Neoprostivo medijima,oni to čine... Iskrena i duboka sućut obitelji Saračević...

MI
mica1111
08:59 26.02.2021.

Jadno dijete,kako je to teško!

MA
MateBobanheroj
10:35 26.02.2021.

Sarač legenda. Iskrena sućut obitelji. Falit će svima koji vole rukomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije