Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf Podravke

Saračević nakon fantastičnog preokreta: 'Šteta promašenih zicera'

Zlatko Saračević
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/3
12.01.2020.
u 09:39

Rukometašice Podravke Vegete ostvarile su i drugu pobjedu u skupini B Kupa EHF nakon što su u subotu u gostima dobile danski Kopenhagen s 28-26 (13-15)

Nakon gostujućeg trijumfa protiv Kopenhagena (28-26), trener rukometašica Podravke Vegete Zlatko Saračević istaknuo je da je iza njih teška utakmica, te da je ovo vrijedna pobjeda.

- Teška utakmica je iza nas, ali ovo je jako vrijedna pobjeda. Na početku smo imali problema jer smo ih htjeli usporiti pa smo igrali presporo, a mi tako ne znamo igrati. U drugom poluvremenu odigrali smo onako kako možemo i našli smo postavu u obrani koja je bila fenomenalna. Šteta promašenih zicera jer je razlika mogla biti i veća. Čestitka curama na odličnoj utakmici, a najvažnije je da smo pokazali karakter, jer smo nakon 50 minuta okrenuli rezultat i pobijedili - rekao je Saračević.

>> Pogledajte galeriju: rukometašice zasjale u rođendanskom kalendaru

Zlatko Saračević
1/10

Rukometašice Podravke Vegete ostvarile su i drugu pobjedu u skupini B Kupa EHF nakon što su u subotu u gostima dobile danski Kopenhagen s 28-26 (13-15).

Nakon dva kola rukometašice Podravke Vegete imaju maksimalan učinak, budući da su prošli vikend na startu grupne faze natjecanja svladale rumunjsku Maguru Cisnadie s 38-26.

Odličnu igru pružila je vratarka Magdalena Ećimović:

- Čestitam curama na odličnoj utakmici i borbenosti. Dobro smo otvorile utakmicu, ali nakon toga imale smo desetak minuta crne rupe. No, u drugom smo poluvremenu borbenošću i dobrom obranom okrenule rezultat te nosimo kući dva boda.
 
Podravku u sljedećem kolu, 18. siječnja, očekuje gostovanje kod mađarskog Siofoka, aktualnog osvajača EHF kupa.

Komentara 1

KA
kajinx
15:39 12.01.2020.

Čestitamo! Samo gazite, prave ste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije