Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijska pobjednica

Sara Kolak ostala bez trenera, razišla se sa Slovencem Hajnšekom

Sara Kolak
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.08.2019.
u 22:11

Andrej je imao neke svoje planove koji se Sari očigledno nisu svidjeli. Ime novog trenera će se brzo obznaniti

Svi s nestrpljenjem čekaju nedjeljni nastup Sare Kolak u Varaždinu. Naime, olimpijska pobjednica iz Rija u bacanju koplja je rodom iz obližnjeg Ludbrega pa će na stadionu Slobode imati mnogo svojih navijača.

- Odlično se osjećam, dobro sam trenirala i jedva čekam današnji nastup. Konkurencija je prilično dobra. Tu je moja dobra poznanica, Slovenka Mateja Ratej, a vidjet ćemo kakve su Estonka Tugi i Latvijka Griva. Voljela bi kada bi stadion bio dobro popunjen pa ovim putem pozivam sve ljubitelje atletike da nas dođu podržati – rekla je Sara.

Foto: Borna Filić/PIXSELL/Ilustracija

Inače, Sara Kolak je trenutačno bez trenera. Suradnja sa Slovencem Andrejom Hajnšekom, koji ju je doveo do olimpijskog zlata, je završena priča. Ove sezone jednostavno se nisu našli na istoj valnoj dužini.

Andrej je imao neke svoje planove koji se Sari očigledno nisu svidjeli. Ime novog trenera će se brzo obznaniti.

Nije tajna da je najbliži tom mjestu čuveni Norvežanin Andrea Thorkildsen, dvostruki olimpijski pobjednik u bacanju koplja iz Atene i Pekinga, te svjetski prvak iz Berlina 2009. godine. Upravo je Norvežanin Sarin veliki idol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije