Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NASTUPILA NA HANŽEKU

Sara Kolak: Iza mene je sezona iz snova, od cure iz sjene postala sam olimpijska pobjednica

Sara Kolak i Sandra Perković, Hanžekovićev memorijal
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
07.09.2016.
u 09:21

- Silno sam željela prvi put u karijeri nastupiti na ovom mitingu. Ali, eto dogodila se ozljeda na mitingu u Berlinu ove subote. U petoj seriji me zaboljelo rame, ali ne dio koji je operiran, već nešto niže.

Pobjedom u bacanju diska na 66. memorijalu Borisa Hanžekovića, Sandra Perković završila je sezonu bez poraza. I to prvi put otkako se od 2010. godine natječe u seniorskoj kategoriji. Svake godine do ove imala je barem jedan poraz. No, ovaj put nije bilo iznenađenja, pogotovo ne na domaćem terenu, na stadionu Mladosti. Pobijedila je hicem 67,86 metara. Uoči početka mitinga Sandra i Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja, zajedno su se predstavile gledateljima vozeći se u cadillacu s otvorenim krovom. I dok je Sandra nastupala, Sara je ovaj put bila samo gledateljica.

- Silno sam željela prvi put u karijeri nastupiti na ovom mitingu. Ali, eto dogodila se ozljeda na mitingu u Berlinu ove subote. U petoj seriji me zaboljelo rame, ali ne dio koji je operiran, već nešto niže. I umjesto da odustanem od šeste serije, ja odlučim baciti još jednom. Takva sam ja, nikad ne odustajem. Napravila sam pretrage, moram napraviti još neke detaljnije pa ću vidjeti na čemu sam. U svakom slučaju sezona za mene je gotova, no pripreme za novu brzo će početi - istaknula je Sara.

U Berlinu nije bilo Sandre da joj napravi sretne pletenice.

- E, da. Ma, otkako smo se upoznale baš smo se zbližile i ona mi je, ne samo velika podrška već i velika prijateljica - istaknula je 21-godišnja Ludbrežanka.

U novoj sezoni ostaje sve po istom? Isti trener, ponovno treninzi u Celju?

- Nema smisla ništa mjenjati. Meni je trener poput drugog oca. Uosalom, boljeg trenera ne mogu pronaći - rekla je Sara.

Možda kada bi se za trenera ponudio Norvežanin Thorkildsen, koji Vam je idol?

- Ha, ha. Čista provokacija. Ne, ni zbog njega ne bih promijenila trenera - bila ja prilično jasna.

Iza nje je sezona...

- Iz snova. Od cure iz sjene postala sam olimpijska pobjednica. U redu, možda sam imala prije zlata mirniji život, ali mi je sad drago da mi prilaze djeca, traže autogram, traže da se slikam s njima. Vide u meni nekog svog idola - rekla je Sara.

>> Perković pomela konkurenciju, Horvat oborio hrvatski rekord, Španović rekord mitinga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije