Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BACANJE KOPLJA

Sara Kolak ispala bez ispaljenog hica: 'Ovo me neće dotući. Treba ići delat!'

Tokio: Sara Kolak u kvalifikacijama bacanja koplja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.08.2021.
u 06:33

Dva od ta tri prijestupa su bila namjerna jer je koplje išlo na vrlo male daljine za Sarin ugled.

Hrvatska kopljašica Sara Kolak ostala je bez plasmana u finale Olimpijskih igara u Tokiju nakon što je u kvalifikacijama prijestupila u sva tri pokušaja.

"Ovo mi je dobra lekcija za naprijed. Najjači adut me jednostavno ne sluša, ruka me boli makar sam fizički dobro i dala sam sve od sebe.  Sad ću završit sezonu i resetirat se. Naravno da sam razočarana, ali me ovo neće dotući. Ne bojim se. Treba ići delat", kazala je olimpijska pobjednica iz Rija, koja se doista na neobičan način, s tri prijestupa oprostila od obrane naslova. Dva od ta tri prijestupa su bila namjerna jer je koplje išlo na vrlo male daljine za Sarin ugled.

Sara je u Tokio otputovala bez svog trenera Norvežanina Thorkildsena, koji je otkazao put u zadnji trenutak.

"Otputovat ću u Norvešku i popričat ću s njim. Zahvalila bi se Edisu i Marku koji su mi pomogli oko treninga i savjeta. I stvarno ću ove Olimpijske pamtiti po odličnoj ekipi jer ni u jednom trenutku nisam bila sama". 

>> Pogledajte razgovor s Tomislavom Paškvalinom

Komentara 14

Avatar southman
southman
07:46 03.08.2021.

Znači bez trenera zaboravila bacati koplje. Žali Boźe cijene karte do Tokya.

Avatar Bell940
Bell940
09:03 03.08.2021.

Nažalost išla je na izlet, o trošku saveza. Neuvjerljiva je već 4 god

AN
ante555
10:40 03.08.2021.

Cekajte, namjerno je prestupila sva tri puta, pa ovo je za dozivotnu diskvalifikaciju iz nacionalne ekipe, sramota koje gazenje grba kojeg nosi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije