Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKO PRVENSTVO

Santini zabio gol u pobjedi Caena

Ivan Santini
Reuters/PIXSELL
18.12.2016.
u 20:59

Preostala dva pogotka za Caen postigli su Yann Karamoh (20) i Pape Sane (90+3), a Santini je ostao najbolji strijelac kluba sa 8 golova.

U 18. kolu nogometnog prvenstva Francuske u nedjelju je Caen pobijedio Metz s 3:0, a hrvatski napadač Ivan Santini je u 61. minuti pogodio za 2:0.

Preostala dva pogotka za Caen postigli su Yann Karamoh (20) i Pape Sane (90+3), a Santini je ostao najbolji strijelac kluba sa 8 golova.

Vodeća Nica dobila je Dijon sa 2:1, a oba gola za domaćine zabio je Mario Balotelli (32 11m, 50), dok je Marseille svladao Lille sa 2:0.

Večeras u derbiju kola Subašićev Monaco dočekuje Lyon.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

GI
Giddeon
21:14 18.12.2016.

Mogli ste napisati da je na 5.mjestu ljestvice strijelaca u 1.francuskoj ligi. Valjalo bi napisati i da bi se trebao naci na popisu za reprezentaciju. covjek u prosjecnom klubu trpa golove. Poslije Kalinica najvise na kontu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije