Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio utakmicu

Santini: Kramarić može iskoristiti neiskustvo obrane Standarda

Ivan Santini
DPA/Pixsell
26.11.2014.
u 15:47

- Standard je ove sezone dosta slabiji nego lani kada su možda i trebali biti prvaci Belgije. No, tijekom ljeta prodali su 10-ak najbitnijih igrača, među njima i sjajnog napadača Michyja Batshuayija

Ivan Santini danas je jedan od rijetkih Hrvata koji nogometni kruh zarađuje u Belgiji. Dvadesetpetogodišnji Zadranin od prošloga je ljeta član Kortrijka, najvećeg iznenađenja belgijske Pro Lige. Kortrijk se danas nalazi na 5. mjestu prvenstvene ljestvice sa samo pet bodova zaostatka za vodećim Club Bruggeom. A Ivan Santini u dosadašnje uspjehe svoje momčadi ugradio je šest prvenstvenih pogodaka.

Nekadašnji igrač Intera, Ingolstadta, Zadra i Freiburga, odličan je poznavatelj belgijskog nogometa, pa tako i sljedećeg europskog suparnika Rijeke - Standarda iz Liegea.

- Standard je ove sezone dosta slabiji nego lani kada su možda i trebali biti prvaci Belgije. No, tijekom ljeta prodali su 10-ak najbitnijih igrača, među njima i sjajnog napadača Michyja Batshuayija koji je otišao u Marseille. Napustio ih je i jedan vrhunski veznjak, a sada su prije nekoliko tjedana i smijenili trenera, rekao je Santini za Goal.

Tko bi mogao biti najslabija karika Standarda?

- Meni se čini Dino Arslanagić. Riječ je o mladom braniču, izuzetno snažnom u duelu i skok-igri. Ali, mislim kako napadači poput Kramarića i Krstanovića mogu iskoristiti njegovo neiskustvo.

A što je još rekao o Standardu i kakva je njegova prognozi pročitajte na Goalu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije