Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INO NOGOMET

Santini izgubio, Pavlović do pobjede

Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
27.01.2018.
u 23:43

Nogometaši Villarreala slavili su u 21. kolu Primere kod kuće protiv Real Sociedada s 4-2

Jedan od najtrofejnijih francuskih klubova St Etienne osvojio je važne bodove u borbi za prvoligaški spas pobijedivši Caen 2-1.

St Etienne, koji u svojim vitrinama ima deset naslova prvaka, uoči ovog kola bio je svega tri boda udalje od zone ispadanja. Pobjedom protiv Caena došao je barem privremeno do 'malo zraka'.

Gosti su poveli u 11. minuti golom Ronnyja Rodelina, no domaćin je u nastavku uspio okrenuti rezultat. Izjednačio je Paul Ntep u 35. minuti, a pobjedu domaćinu donio je Jonathan Bamba pogotkom u 78. minuti. Ivan Santini je za goste igrao cijeli susret.

Angers je pobijedio Amiens 1-0, a pogodak odluke zabio je Pierrick Capelle u šestoj minuti. Mateo Pavlović je odigrao cijeli susret za Angers.

Nantes je na gostovanju porazio Guingamp 3-0 golovima Adriena Thomassona (61), Emiliana Sale (86-11m) i Santyja N'Goma (90+3).

Ivan Santini
1/9

PSG vodi na ljestvici sa 59 bodova, Lyon je drugi sa 48 bodova, treći je Marseille sa 47 bodova, a četvrti Monaco sa 46 bodova.

Nogometaši Villarreala slavili su u 21. kolu Primere kod kuće protiv Real Sociedada s 4-2. 

Villareal je već nakon 20 minuta vodio s 3-0 pogocima Ruiza (5), Fornalsa (17) i Bacce (20), Llorente je u 24. smanjio na 3-1, a izvrsno prvo poluvrijeme okončao je golom za 4-1 Castilejjo (35). U 58. minuti Baski su smanjili preko Williana, 

Villareal je ostao peti s 37 bodova, bodom manje od četvrtoplasiranog Reala, dok je Real Sociedad 15. s 23 boda.

U drugoj utakmici Malaga i Girona su odigrali bez golova, pa je momčad iz Andaluzije ostala na zadnjem mjestu sa svega 13 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije