Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pola milijuna ljudi
Povratak na članak

'Sanjali smo da nas Hrvatska dočeka kao Gorana ili Janicu, uslijedio je šok'

- Očekivali smo lijep doček, ali baš takav - to nismo mogli ni zamisliti. Neću biti prvi koji kaže da je to teško opisati riječima, ali zaista je to trebalo doživjeti. U glavi su mi sjećanja na te rijeke ljudi po ulicama - kazao je Mandžukić.

Komentari 2

PR
predator57
15:32 16.07.2019.

Hrvati znaju cijenit, znaju se veselit, hrvati su nesebični ljudi, pomažu oboljelima, samo svi hrvatski političari rade sustavno protiv hrvatske, kradu i to sofisticirano, i sustavno, samo za svoj đep. Kada će se narod ujediniti i pokazati takvim grupama da su izrodi ove zemlje, i da se tako više nesmiju ponašati.

VL
RO
RogaBabaroga
18:04 16.07.2019.

ma bravo decki, zajednistvo i tiimski duh nosio vas je do samog kraja. Docek je bio kakav ste i zasluzili! evo gledam sve golove iz Rusije, aj ja kao i g. Dalic nikada necu pogledata zadnju utakmicuns Francuskom, ne mogu,, srce me boli imostaje zal za zlatom, ali vi nosite srebro zlatnog sjaja I hvala vam za to, za sve sekunde sa ruskihnterena. Sretno ekipa i dalje i neka vas zajedno sa Dalicem na celu cuva dragi Bog!😘

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.