Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRONČANA
Povratak na članak

Sandra Perković rasplakala se nakon bronce: Osjetila sam bol u kuku

Ono što se da naslutiti je da sljedeće pripreme sigurno neće odraditi u Americi kao ove sezone. I upravo su te, predugačke pripreme u Americi jedan od krivaca za nešto lošije rezultate ove sezone

Komentari 8

CO
Constantine
00:41 05.10.2019.

Cestitke na uspjehu a za vrh triba mentalnu snagu CELIKA.To za sada nema Sandra .Kubanke su trenutno nepobjedive ali opet SANDRA se vraca, u to sam siguran!

VL
KA
kajinx
02:15 05.10.2019.

Modeliranje i bacanje diska ne ide, jedno ili drugo.

VL
Avatar Django
Django
01:36 05.10.2019.

Nema tu više kruha, to je bilo jasno onog trena kada se počela baviti svime drugim samo ne atletikom. Kao da joj Blanka nije bila dovoljan primjer. A čini se da i Sara Kolak ide njihovim stopama.

VL
ZO
zoranos
00:01 05.10.2019.

Čestitke na velikom uspjehu! Mislim da je ovo trebala očekivati s obzirom da ove sezone nije pobijedila Kubanke još. Jednostavno Kubanke su otišle stepenicu gore, pogotovo Perez, a Sandra koliko got pričala da je unutra 100% - nije, u glavi ona više nije tu. Da li se može vratiti na vrh - čist sumnjam ako će Perez ostati zdrava. Dovoljno je vidjeti kao Perez izgleda fizički - žena je Rambo, a uz to baca gotovo savršene hice. Perez je nepobjediva ovakva!

VL
OB
ObrenM
07:35 05.10.2019.

Nekakav-izvrsan i tocan komentar.Prije svega ova bedevija nije covjek.To smo vidjeli kada je treneru Ivancicu,koji ju je stvorio,dala nogu-sto mu je od tuge bila smrtna.Ucjena vlasti za veliku placu prilezniku nije prosla,ali doping je prosao.Za nju nekad razumjeti treba prevoditelj,ali joj to ne smeta za snobovsko glumljenje jet seta.

VL
Avatar nekakav
nekakav
05:19 05.10.2019.

Ne sjećam se da je neka naša sportašica ikad priznala da nije osvojila prvo mjesro jer su druge bile bolje, već isključivo zbog bolesti. Bila to sandra, janica, blanka... Tolko egoizma u ovim djevojčurama... Sandra, shvati, manekenka nisi. Prihvati to. Štikle sa petom debelom ko ruka nisu štikle. I prestani s... Ti da si i 'zdrava', 69 metara ne budeš bacila. Nemaš ti trenera, već priležnika, kojeg bi da država plaća. I da, neki ne zaboravljamo da si bila dopingirana, dokazano.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
01:31 05.10.2019.

I mene bi bolili kukovi da imam 120kg...

VL
SS
sokac sa drave
09:44 05.10.2019.

Hvala Sandra za sve lijepe trenutke sto si nam kao sportasica podarila.Digla si nam ponos u nebesa da se i mi hrvati osjetimo zivi, mocni.Nikada nas nisi razocarala tvoji su sportski rezultati vrh i bit ce nedostizan da te netko sa nasih prostora prestigne u tvojoj disciplini disku.Poslije teske godine obiljezene povredama ova bronca je vrijedna kao zlato.Sandra puno hvala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.