Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

San Jose napokon dobio Los Angeles

San Jose
AFP
12.01.2010.
u 09:06

Tri od četiri odigrane utakmice u ponedjeljak u ledenim dvoranama NHL lige dobili su gosti. Od domaćina su slavili tek hokejaši Minnesote, pobijedivši u St. Paulu prvaka Pittsburgha 4-3.

Igrača utakmice u redovima pobjednika treba tražiti između napadača Guillaumea Latendressea, koji je zabio pobjednički gol pri rezultatu 3-3 nakon što je ranije asistirao pri svim trima golovima domaćih, i finskog golmana Niklasa Bäckströma, koji je Penguinsima skinuo 45 udaraca u okvir gola.

Dva ga je puta uspio svladati Sidney Crosby, koji je gol-učinku dodao i asistenciju. Sva su tri gola za Pittsburgh kreirali igrači iz prve napadačke linije (Crosby, Dupuis, Eaton).

Nakon šest utakmica u nizu u kojima nizu u kojima nisu uspjeli svladati kalifornijske rivale Los Angeles Kingse u osnovnom dijelu utakmice, San Jose Sharksi su napokon došli do pobjede. Slavili su 2-1 kao gosti.

Dan Boyle i Dany Heatley, kanadski reprezentativci za Olimpijske igre u Vancouveru, zabili su golove za pobjednike. Randy Jones bio je, na asistenciju Slovenca Anžea Kopitara, precizan za domaćine.

Četvrti put ove sezone Colorado je pobijedio Calgary Flamese u jednako toliko utakmica. Svaki put događalo se istim rezultatom (3-2), ali je ovaj put, u Kanadi, isti scenarij viđen nakon raspucavanja penala. Briljirao je vratar pobjedničke momčadi Craig Anderson s 44 obrane.

Colorado na devet posljednjih gostovanja ima sedam pobjeda.

NHL liga, ponedjeljak:

Minnesota – Pittsburgh 4-3

Los Angeles – San Jose 1-2

Calgary – Colorado 2-3, penali

Vancouver – Nashville 2-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije