Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ GODINAMA

Šampionka pokazala vruće tijelo: Obukla crni kupaći, a svi pričaju o jednom detalju

Serena Williams
Instagram/Serena Williams
27.10.2020.
u 17:39

U svojoj je karijeri već podizala prašinu zbog preprovokativnih izdanja na sportskom borilištu, a sada je najbolja tenisačica svih vremena, kako je mnogi zovu, odlučila pozirati i za kamere u kupaćem koristimu

U svojoj je karijeri Serena Williams (39) već podizala prašinu zbog preprovokativnih izdanja na sportskom borilištu, a sada je najbolja tenisačica svih vremena, kako je mnogi zovu, odlučila pozirati i za kamere u kupaćem koristimu kojemu je dodala jedan detalj koji je svima zapeo za oko.

Serena je svojim pratiteljima na Instagramu, a ima ih čak 13 milijuna, odlučila pokazati kako joj stoji jednodjelni kupaći kostim, ali i crvene čizme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

These boots

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

Niti ozljede, niti godine na leđima (39), ma ništa nije pokolebalo fenomenalno Serenino tijelo koje su mnogi znali nazivati muškobanjastim. No, slavna Amerikanka ga se ne srami. 

Za ovaj je "shooting" Williams još jednom odlučila svima pokazati da voli svoje tijelo pa je pod fotografijom u kupaćem i crvenim kožnim čizmama napisala: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are made

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

"Ove čizme stvorene su za hodanje!", i tako jasno dala do znanja da su upravo one podigle ovaj izled na novi nivo, ali i podsjetila na svevremenski glazbeni hit. 

Mnogi su u komentarima dali i svoje mišljenje o čizmama pa su tako neki rekli da su više za poziranje, neki za ubijanje, a neki su ponudili Sereni i koga bi u njima trebala pregaziti. 

Inače, u polufinalu US Opena Serenu Williams pobijedila je  Victoria Azarenka sa 1-6 6-3 6-3, uskrativši joj tako šansu da kod kuće osvoji rekordni, 24. Grand Slam naslov.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For walking @stuartweitzman

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

Komentara 4

ZA
zagi101
22:21 27.10.2020.

čizme i kupaći ajde takva dođi na plažu, ima da zakuhaš dok si rekao keks

AT
atlantisind
19:15 27.10.2020.

big fat ugly bitch

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
06:06 28.10.2020.

kolki je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije