Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC FORSIRA, ALI...

Šampion izbjegava Miočića: Držat ću se podalje, prebio bi me

Stipe Miočić
Foto: Fightsite
1/6
25.01.2018.
u 14:54

- Gledajte ja i dalje sigurno nikoga ne bih favorizirao u meču protiv Caina Velasqueza, ali ja sam očito tu pristran, kaže DC o meću Velasquez - Miočić

UFC očito i dalje forsira ideju o super dvoboju dva prvaka: Stipe Miočića i Daniela Cormiera. No, kako se sada čini, šampion u poluteškoj kategoriji i nije previše zainteresiran za takav scenarij, piše Fightsite.

Svjestan da je fizički puno manjih gabarita od “Vatrogasca”, Cormier realno rezonira i smatra da mu takvi mečevi ne trebaju na pragu ulaska u peto desetljeće života i na samom kraju karijere. U posljednjem razgovoru na tu temu koji se dogodio na FOX Sports televiziji, a sugovornici su mu bili Kenny Florian i Tyron Woodley, Cormier je ponovno ponovio da mu meč protiv Miočića nije prioritet.

Prokomentirao je i eventualni “mega meč” Miočić vs. Velasquez

- Gledajte ja i dalje sigurno nikoga ne bih favorizirao u meču protiv Caina Velasqueza, ali ja sam očito tu pristran (Velasquez mu je klupski kolega op.a) - smatra DC.

Zatim je još jednom ponovio svoj stav oko dvoboja protiv Miočića.

- Čovječe, pogledaj te velike momke. Kada ih vidiš, jasno ti je da to nije moja težinska kategorija. Ja nisam toliko velik. Znam da mi lice izgleda jako debelo kada uspoređujete s prošlim tjednom, ali teškaši su teškaši. Ta divizija je zemlja divova, tako da ću se držati podalje od tih momaka. Ako netko uspije pobijediti Caina, vjerojatnost je da će prebiti i mene. Jer ja ne mogu pobijediti Caina - zaključio je šarmantni Cormier uz široki osmijeh.

Prije nekoliko dana Cormier je u razgovoru za “The MMA Hour” potvrdio da se planira boriti do proljeća 2019. godine kada će napuniti 40 godina. Nakon toga će objesiti rukavice o zid jednom za svagda.

Komentara 6

MO
mobitel20
16:34 25.01.2018.

Stipe, "najpoznatiji tetovirani hrvatski povijesni grb" ! Malo jest podugacko ali je tocno ! Hvala na svemu Stipe, na bezbrojnim izjavama, inzervjuima, vezi sa hrvatskom zajednicom u Clivelendu, s nama u Domovini...vise cinis za Hrvatsku nego stotinu Nina Obuljen i i slicni sorosoidi!

SX
sudbina x
15:40 25.01.2018.

Bravo, pametan čovjek točno zna gdje mu je mjesto...

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:34 25.01.2018.

Danijel je fer sportaš u ovom favoriziranju koje se z aviona vidjelo stao je na stranu Miočića, čvrsto je na zemlji, poštujem i Caina istinskog borca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije