Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGE PETICE

PSG se iskalio na Angersu, Sampdoria slomila Fiorentinu

Ligue 1 match between Paris Saint Germain and Stade de Reims - Reims
Foto: Niviere David/ABACA/PIXSELL
1/3
02.10.2020.
u 23:32

Sampdorija je došla iznenađujuće prve pobjede preko Valerija Verre u 83. minuti, da bi napadač domaćih Frederico Chiesa u zadnjim sekundama pogodio vratnicu

Nogometaši francuskog prvaka PSG-a iskalili su se na Angersu, pobijedivši ih na Parku prinčeva s čak 6-1 u dvoboju 6. kola Francuske lige. 

Seriju golova je otvorio Florenzi (7), potom je dvostruki strijelac bio Neymar (36,47), pa  Draxler (57) i Gueye (71) da bi zadnji gol zabio Mbappé (84).  Za Angers SCO je počasni gol postigao Traoré (52). Pariška momčad sada željno čeka u ponedjeljak navečer, kada završava prijelazni rok kada će se znati hoće li PSG ostati bez superzvijezda Kylian Mbappéa i Neymara.  

PSG je drugi s 12 bodova, bodom manje od vodećeg Rennesa, koji ima utakmicu manje.

Nogometaši Sampdorije pobijedili su na gostujućem terenu Fiorentinu s 2-1 u prvoj utakmici trećeg kola Talijanskog prvenstva.

Momčad iz Đenove je povela u 42. minutu golom Fabija Quagliarellae iz penala, da bi u 72. minuti izjednačio Srbin Dušan Vlahović u 72. minutu na asistenciju sunarodnjaka Nikole Milenkovića. Ipak, Sampdorija je došla iznenađujuće prve pobjede preko Valerija Verre u 83. minuti, da bi napadač domaćih Frederico Chiesa u zadnjim sekundama pogodio vratnicu.

Obje ekipe imaju po tri boda nakon tri kola.

ITA, Serie A, ACF Fiorentina vs Sampdoria Genoa 02.10.2020, Stadio Artemio Franchi, Florenz, ITA, Serie A, ACF Fiorentina vs Sampdoria Genoa, 3. Runde, im Bild Martin Caceres contrastato da Morten Thorsby // Martin Caceres challenges Morten Thorsby during the Seria A 3th round match between ACF Fiorentina and Sampdoria Genoa at the Stadio Artemio Franchi in Florenz, Italy on 2020/10/02. EXPA Pictures © 2020, PhotoCredit: EXPA/ laPresse/ MARCO BUCCO *****ATTENTION - for AUT, SUI, CRO, SLO only***** EXPA/ laPresse/ MARCO BUCCO
Foto: EXPA/PIXSELL

 

Nogometaši Uniona pobijedili su na svom terenu u Berlinu Mainz s 4-0 u utakmici trećeg kola Bundeslige.

Union je poveo u 13. minuti golom 32-godišnjeg Maxa Krusea, kojemu je to bio prvi nastup za Berlinčane nakon dolaska iz Fenerbahčea, a prednost je udvostručio Marcus Ingvartsen (49). Treći gol postigao je Marvin Fridrich (63), a samo minutu kasnije konačan rezultat postavio je Joel Pohjanpallo, samo 35 sekundi nakon što je ušao u igru u svom debiju.

Unionu je to prva ovosezonska pobjeda, a Mainzu treći poraz i još je bez bodova. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije