Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Sampdoria kod kuće srušila Milan, Kalinić i Strinić igrali cijelu utakmicu

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/Pixsell
24.09.2017.
u 14:41

Ivan Strinić u domaćem i Nikola Kalinić u gostujućem sastavu igrali su čitavu utakmicu

Milan je drugi put ove sezone izgubio u prvenstvu. U 6. kolu talijanske lige crveno-crni izgubili su kod Sampdorije s 0:2.

Domaća je momčad bila bolja u prvom poluvremenu, imala nekoliko dobrih prilika, ali je sve prijetnje uspješno zaustavljao Gigi Donnarumma.

Skupocjena Montellina momčad u nastavku je krenula odlučnije. I dok se pritisak Milana pojačavao trenutak nepažnje bio je dovoljan da Sampdoria postigne pogodak u 72. minuti.

Leo Bonucci je skočio, ali nije mogao dohvatiti loptu koja je išla u njegov šesnaesterac, na loptu je stigao Cristian Zapata i umjesto da raščisti opasnost, on ju je savršeno glavom dodao na prsa svom rođaku u plavom dresu - Duvanu Zapati.

Pobjedu je potvrdio Ricardo Alvarez u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Ivan Strinić u domaćem i Nikola Kalinić u gostujućem sastavu igrali su čitavu utakmicu.

Komentara 2

JU
Jure7
15:02 24.09.2017.

Ma e....Sad Strinić igra, ali opet je P(l)ivarić bolji.....Sad će bit da je Plivarić u većem klubu.... hahaha

IK
Ikonoklast
15:53 24.09.2017.

Ma da Strinic igra za Real i dalje ga ne bi zvalo u "repku". Ne smje slucajno Pivaric ni osjetit pressing, on je jedini uz Modrica sto je siguran u prvih 11.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije