Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Samovojska: Odbili smo i Bobana

Kutija šibica
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
26.10.2019.
u 08:34

Krešimir Čivrag i Jerko Leko priznali su da su još kao maloljetni počeli igrati ovaj kultni turnir

U ponedjeljak 4. studenog počinju prijave za 49. Kutiju šibica. Turnir će se igrati od 23. studenoga do kraja prosinca, a ždrijeb će biti održan 15. studenog. Ukupni nagradni fond je 320.000 kuna.

Anton Samovojska prisjetio se da je svojedobno njegova ekipa Grahorova bila sastavljena isključivo od dečki s kvarta zbog čega su odbijali i mnoga poznata imena poput Zvonimira Bobana. Krešimir Čivrag i Jerko Leko priznali su da su još kao maloljetni počeli igrati ovaj kultni turnir.

– Kutiju sam počeo igrati prije 30 godina, još kao 16-godišnji klinac, a prije svega zbog mogućnosti da na turniru igram protiv igrača Dinama kao što su Boban i Šuker. Moglo ti se dogoditi da u prvome kolu igraš protiv igrača kojeg si do tada mogao gledati samo na stadionu ili TV-u – rekao je Čivrag.

Leko je dodao:

– Kao klinac dolazio sam gledati utakmice, a igrao sam Kutiju s ekipom s kvarta, ali i sa suigračima iz Dinama. Igrao sam je i bez dozvole trenera te sam kao junior Dinama izgubio kapetansku vrpcu jer sam na dan utakmice ujutro igrao Kutiju – prisjetio se Leko dodavši da je igrao i pod prijetnjama kazni i ozljeda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije