Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi u Jurišićevoj

Samoanci pjevali na druženju Dinamovih igrača s navijačima

Dinamovci ispred Fan shopa
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
19.08.2019.
u 21:40

Ostvario mi se dječački san! - rekao je Luka Ivanušec, novo Dinamovo pojačanje

Dinamovi igrači u ponedjeljak su se ispred Fan shopa u Jurišićevoj družili s navijačima. Olmo, Ademi, Moro, Majer, Petković, Dilaver, Gojak i Ivanušec strpljivo su pozirali i dijelili autograme. 

- Ostvario mi se dječački san! - rekao je Luka Ivanušec, novo Dinamovo pojačanje.

Dinamovci ispred Fan shopa
1/16

Luka je stigao iz Lokomotive, a s plavima je potpisao ugovor na pet godina. Dinamo u srijedu igra prvu utakmicu doigravanja za Ligu prvaka protiv Rosenborga. 

- Većina će reći da je Dinamo bolji od Rosenborga, ali to je bez veze. Svoju kvalitetu moraš pokazati na terenu. Mi smo različite momčadi, svatko ima svoje kvalitete, ali nemamo razloga da se bilo koga plašimo - rekao je napadač plavih Bruno Petković.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

A igrače i navijače zabavljali su Samoanci pjevajući klapske pjesme. 'Samoana' je prošlog ljeta pjevali u čast vatrenima dok su grabili prema finalu SP-a.

Na druženje s navijačima Dani Olmo je stigao s povezom na lijevom koljenu. Dobio je neugodan udarac na treningu, ali sigurno će biti sprema za dvoboj protiv Norvežana.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar sniper
sniper
23:17 19.08.2019.

za javnost klapske pjesme, ha ha ha, a u duši srpske cajke... ajmoooo dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije