Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS DERBI
Povratak na članak

Bjelica: Samo neka Poljud bude pun, to nam je dodatni motiv

– O Vuliću imam jako dobro mišljenje, tada je bio pomoćnik Otta Barića. Vrlo je korektan, a njegovi rezultati s Hajdukom, i sadašnji i prijašnji, potvrđuju da je dobar trener – kaže Bjelica

Komentari 3

DI
dirižabl
08:35 29.09.2018.

Hoće li u loži biti Budo Lončar

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
08:54 29.09.2018.

sve ovisi o rezultatu. Ako bude 0:0 do 80e minute onda ce intervenirati pomocni i naruciti 11 metara. Ako kojim slucajem Hajduku bude dozvoljeno igrati u napadu bez prekida koji su redovito na 40m od gola (dok se obrana slozi) sigurno ce povesti. Igraci nisu krivi ni jedni ni drugi zbog losih sudaca. Samo sto dinamo ima uvije vise srece.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.