Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro Copov trener

Stipe Drviš: Mirko je samo tako mogao pobijediti

Mirko Filipović i Stipe Drviš
Foto: Mirko Filipović/Facebook
17.02.2019.
u 10:44

Cro Copov boksački trener, nekad i sam boksački as, jako je zadovoljan kako je Mirko provodio dogovorenu taktiku odnosno kako se Mirko čuvao od rušenja i desnog "overhanda"

Vrlo zadovoljan provedbom dogovorene taktike u borbi s Nelsonom bio je Cro Copov boksački trener Stipe Drviš, inače bivši profesionalni svjetski prvak.

- Mirko se držao dogovora oko taktike od prije borbe, a i slušao je instrukcije za vrijeme borbe. S Nelsonom je uvijek napeto. Išao je naprijed, pokušavao Mirka srušiti, no obranu do rušenja dosta smo radili na treninzima. Pripremali smo se i za Nelsonov opaki desni "overhand" kojim je on često rušio svoje protivnike ali Mirka niti jednom nije pogodio - kazao je Drviš i dodao:

>> Pogledajte razgovor s Mirkom Filipovićem na Večernji TV-u

- Iako obrana od rušenja dosta umara, Mirko se kretao jako dobro cijelu borbu jer je kondicijski bio spreman. Povoljna okolnost bila je i u tome što smo ovdje, u Americi, dobro spavali za razliku od borbi u Japanu kada nam je vremenska razlika nepovoljnija.

Hoće li se Cro Cop još boriti, Stipe nam nije znao reći, ali je kazao:

- Što god da Mirko odluči ja ću ga podržati.

>> Pogledajte trening Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar doog_kool
doog_kool
11:46 17.02.2019.

Prije su novinari znali izvlacit nekakve recenice iz konteksta i od njih praviti zvucne naslove,a sada su poceli izmisljati recenice i stavljati u naslov ili sam ja mozda samo slijep pa u clanku ne vidim nigdje recenicu iz naslova??

LA
lakočemo
12:12 17.02.2019.

Bravo legendo

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
11:46 17.02.2019.

Bravo Mirko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije