Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST!

Samo Dinamo i dva engleska velikana se mogu pohvaliti ovim podatkom

07.11.2020.
u 08:00

Iako plavi imaju dosta zaraženih koronavirusom koji ne mogu igrati, nisu željeli odgađati susret s Istrom 1961 koji je na rasporedu u nedjelju. Čak su plavi učinili sve da se ta utakmica ne odgađa

Imali smo puno primjedbi na igru Dinama u ovoj sezoni, s kime god da su igrali, primali su barem po jedan pogodak, ako ne i više. Defenzivna igra doista nije bila dobra, a onda su plavi zaredali s puno boljom igrom, nanizali su tri utakmice (Feyenoord, Šibenik i CSKA Moskva) u kojima nisu primili pogodak, taj niz prekinula je Lokomotiva (1:1), no plavi su se vratili na stazu sigurne defenzivne igre i Wolfsbergeru nisu dali nijednu ozbiljnu priliku te su slavili s 1:0. Velika je to pobjeda, nadasve važna, jer sad nakon tri kola Dinamo je vodeći u skupini, bez primljenog pogotka.

Doduše, zabio je samo jedan, ali dovoljan. Zanimljivo, od 48 klubova u Europskoj ligi Dinamo je jedini koji nije primio nijedan gol, a kad se tome dodaju još 32 kluba iz Lige prvaka, onda samo Dinamo, Liverpool i Chelsea nisu nijednom kapitulirali u tom europskom društvu od 80 klubova.

Iako plavi imaju dosta zaraženih koronavirusom koji ne mogu igrati, nisu željeli odgađati susret s Istrom 1961 koji je na rasporedu u nedjelju. Čak su plavi učinili sve da se ta utakmica ne odgađa iako na to imaju puno pravo. No, bolje im je sad igrati da se ne dogode još nekakve odgode. A prođu li plavi u europsko proljeće, onda bi se, bude li još odgoda, mogli naći u nemogućem rasporedu i zato će u nedjelju Alen Peternac (a ne Zoran Mamić koji je na fotografiji) povesti plave u taj ispit prije reprezentativne stanke. 

Ključne riječi

Komentara 3

DI
Dinamenavek
10:53 07.11.2020.

Bjelica ovo nebi uspio sa ovakvim kadrom! Mamiću svaka čast!

NI
NikoCro
09:42 07.11.2020.

Di vam je sada Bjelica hebo vas on, mada je on imao tada igrace u Dinamu koji su bili na vrhuncu

ST
stefj
10:23 07.11.2020.

Protiv Austrijanaca igra je bila loša, no pobjeda se piše. Austrijanci, i kada su imali sve igrače na terenu, nisu napravili niti jednu šansu, jednostavno, bili su još lošiji... Dinamo je imao ukupno 4 šanse, od toga 3 kada je protivnik imao igrača manje. Kod Bjelice je Dinamo izgledao kompaktnije i čvršće, a bio je i efikasniji, jer bi na utakmici imao po jednu šansu i iz nje dao gol... Na ovoj utakmici su se vidjeli i neki pokušaji uigranih akcija, no još uvijek se vidi veliki problem u tranziciji, kada jedan igrač probije stranu i dođe blizu protivničkog gola, nitko ga ne prati. Kontranapad, ono što je nekada bilo dobro, više jednostavno ne postoji... Još uvijek to nije ekipa, nije to samo na ovoj tekmi, vidjelo se to na skoro svim do sada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije