Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Engleskoj

Samo će jedni ostati Nepobjedivi: Slabašni Watford stao na kraj moćnom Liverpoolu

Watford - Liverpool
Foto: Press Association/Pixsell
29.02.2020.
u 20:25

Mrežu gostiju dvaput je zatresao Ismaila Sarr (54. i 60. minuta), dok je posao dovršio Troy Deeney (72.).

Nogometaši Liverpoola ipak će se morati odreći titule Nepobjedivih, na nju će pravo i dalje imati samo Arsenal iz sezone 2003./2004. Redsi su u subotu neočekivano posrnuli s čak 3:0 kod jedne od najgorih momčadi prvenstva, Watforda.

Mrežu gostiju dvaput je zatresao Ismaila Sarr (54. i 60. minuta), dok je posao dovršio Troy Deeney (72.).

Istina, nije Liverpool odigrao tako slabo kao što to možda rezultat govori, dapače, bio je uobičajeno dinamičan i opasan, ali je sreća ovoga puta ispratila borbene domaćine koju su zabili gotovo sve što su mogli i morali.

Statistički gledano, Liverpool je i u subotu imao posjed lopte oko 70%, međutim ta dominacija na kraju naprosto nije ništa značila.

Liverpool je, podsjetimo, do ove utakmice upisao samo jedan remi u 27 nastupa, slutilo je da će ponoviti što je u Premier ligi do sada uspjelo samo momčadi Arsenea Wengera, ali je bajkovitu priču zaustavila sve do jučer najneučinovitija momčad lige (Watford je do sraza s Liverpoolom upisao samo 24 gola).

Ponovimo još jedanput, samo je Arsenal Premier ligu okončao bez poraza, uz 26 pobjeda i 12 remija, te je ta fantastična generacija predvođena Thierryjem Henryjem prozvana The Invincibles (Nepobjedivi, Nepokoreni, Neuništivi, riječ se može prevoditi i uz malo pjesničke slobode). 

Watford se ovom pobjedom dočepao 17. pozicije, one koja jamči Premier ligu i naredne sezone, a Dejan Lovren odigrao je čitav susret za goste. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:01 29.02.2020.

U engleskom premiership nema slabašnih klubova. Da je npr. Dinamo član druge engleske lige, pitanje je koji bi bio na tabeli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije