Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Plemeniti'' veznjak

Sammirov učinak bio je na razini samo osrednjeg niželigaša

'24.04.2010. stadion Cibalia, Vinkovci -  Nogometna utakmica 27.kola T-Com 1.HNL izmedju Cibalie i Dinama,tomislav radotic i samir Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
26.04.2010.
u 12:35

U Maksimiru tvrde da je Sammir u zadnje vrijeme njihov najbolji igrač pa smo ga na utakmici u Vinkovcima ''secirali''.

Na Marija Mandžukića nakon utakmice u Splitu Zdravko Mamić osuo je paljbu. No, kad smo mu rekli da ni njegov ''filho'' (sin) nije bio ništa bolji, ošinuo nas je pogledom od kojeg se čovjek smrzne. Naravno da je Sammirove kritičare počastio riječima – vi nemate pojma!

Pa je o Sammiru sjajno govorio trener Jurčić, pa iskusni Robert Kovač. I nakon takvih autoriteta svaki kritičar tog igrača mora doći u nedoumicu.

Stoga smo pod povećalo na Dinamovoj utakmici u Vinkovcima stavili Sammira.

I brojke kažu da mu učinak baš i nije na razini plemenitog razigravača, suptilnog veznjaka koji bi donio prevagu svojoj momčadi.

Dakle, osvojio je pet, a izgubio osam lopti, imao je 14 točnih i četiri netočna kratka dodavanja, dva dobra i dva kriva duga dodavanja. Izveo je 11 što ubačaja, što slobodnih udaraca, od toga je šest bilo dobro. Imao je deset duela i driblinga, u šest je bio uspješan. Izborio je četiri, a napravio dva prekršaja. Statistika je pozitivna, ali daleko od razine dobrog, bliže je nekom osrednjem niželigaškom igraču. Jer, 24 lopte koje je prosuo previše su za igrača koji bi trebao nešto donijeti momčadi, koji bi je trebao razigravati.

Imao je u Vinkovcima olakotnu okolnost, ni jedan igrač ništa ne može sam, a on baš i nije imao veliku pomoć u Badelju i Vrdoljaku, tek je nešto više na drugoj strani pokušavao mladi Antolić. Nakon ove analize valjda Mamić neće opet šibati pogledom.

Ključne riječi

Komentara 6

PT
ptica2
13:20 26.04.2010.

Kalko ne će kad mu ovakvim pisanjem izbijate lovu iz džepa.

OB
-obrisani-
15:08 26.04.2010.

Želiš biti vojnik, poduzetnik, političar... Pridruži se eHrvatskoj i pomozi nam u obrani lijepe naše od eSrbije, eSlovenije i eMađarske koje po prvi puta u epovijesti prijete osvajenjem do sada ne osvojive eHRVATSKE tvrđave!!! Pridruži se i ti na: http://www.erepublik.com/en/referrer/tajnoime

OB
-obrisani-
18:56 26.04.2010.

robert@autor teksta ili nisi nikad igrao nogac ili si glup jedini koji zna igrati u dinamu je samir ali cinjenica je da nema sa kime a u to ces se uvijeriti za koju godinu njemu treba red i inspiracija, aa to ce imati kad ode u evropu u bilo koji klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije