Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se staroj navici

Sammir u Zagrebu uživa u vinu, a Dinamo igra u Splitu

Sammir
Foto: Instagram/Sammir
1/7
12.05.2017.
u 18:49

Ostanak u Zagrebu nije mu teško pao. Sammir je ovaj sunčani dan iskoristio za izlazak u grad i šetnju gradom

Sammir se ove zime vratio u Zagreb kako bi pomogao Dinamu osvojiti naslov hrvatskog prvaka. No, njegova igra u plavom dresu daleko je od one koju je pokazivao prije odlaska. Trenutačno nije igrač koji bi donio prevagu na terenu.

Dinamo u petak (20 sati) igra protiv Splita u Parku mladeži, a trener Ivajlo Petev na put nije vodio Sammira. Ostanak u Zagrebu nije mu teško pao. Sammir je ovaj sunčani dan iskoristio za izlazak u grad i šetnju gradom.

A  po fotografiji koju je objavio na svom Instagramu vratio se i staroj navici. Tugu što nije s momčadi otišao u Split odlučio je utopiti u čaši vina.

 

Life is fast . Live with style .

A post shared by Jorge Sammir Cruz Campos (@iamsammir) on

Komentara 8

HE
herc7
19:30 12.05.2017.

Sve ok , sta bi trebao krivit se doma? Trener ga nije poveo ,covjek izasao na pice. Problem je sto u ovoj hr zive izgleda samo jadnici i zavisni jalni ljudi...

KT
Kolo_Tg
21:30 12.05.2017.

Ne znam bas da ovo u Splitu mozemo nazvat igrom.

CE
centirion
06:57 13.05.2017.

Ne vidim ništa loše u Samiru! Ima ih puno lošijih od njega pa igraju. Da je rođen u Hrvatskoj i bijel sasvim bi se drugačije o njemu pisalo! Sjetite se samo kolika je nepravda učinjena Eduardu ! Mi bi svagdje raditi otišli, a u svoju zemlju nebi nikoga primili a još manje prihvatili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije