Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moj prijatelj cristiano

Samardžić: Ulaznice sam nabavio od Ronalda!

'a'
Foto: 'Fotodesk /Vecernji list'
1/3
13.09.2011.
u 10:03

– 
Moj zaposlenik Felipe de Sousa Cristianov je znanac s Madeire – priča nam Pero Samadržić.

Županjac sa švicarskom putovnicom Pero Samardžić (41), vlasnik male transportne tvrtke u švicarskom gradu Churu, osigurao je ulaznice za utakmicu Dinamo – Real preko svoga prijatelja – Cristiana Ronalda!

Da, da, zvuči nestvarno, ali istina je – naš čovjek poznaje svjetsku megazvijezdu, bio je čak Ronaldov gost na Bernabeuu.

– Dobio sam poruku da me dvije ulaznice čekaju u "Esplanadi", za moga prijatelja Felipea i mene. Međutim, radni je dan, nisam siguran da ću stići u Zagreb – kazao je Pero Samardžić u telefonskom razgovoru.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 10

OB
-obrisani-
11:33 13.09.2011.

ja bi si bio osigurao ulaznice preko dinama i to zapadnu tribinu-naravno lozu a ne bi trazio da mi \"stric, tetec, vuci\" to osigura- hehehehehehe-mora da mu posao ide kraljevski kad nema za ulaznicu hehehehehehe

LE
Leoric
11:34 13.09.2011.

Članak koji najbolje dokazuje kako je VL pao nisko.. Dno dna!

DU
Deleted user
10:49 13.09.2011.

kakav članak u pm...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije